2024. November 01. - 09:19:13
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124390 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Október 05. - 19:56:21
Válasz #120
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 05. - 20:02:34
Válasz #121
Nem elérhető

FirstLady

Szerintem valamelyik kardiógépen... ha ott nem találod meg, akkor a súlyzók között ;D
ha ott sem....

...áááá olyan nem lehet, szinte már leköltözött az edzőterembe :)  @:-) @:-) @:-) @:-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Február 08. - 08:18:21
Válasz #122
Nem elérhető

Metaxa

Szia Linda!

Szeretném a segítségedet kérni 2 dologban is.:
-Tudnál nekem ajánlani olyan proteint ami nem túl édes ,vízzel is tűrhető ízhatást nyújt?Egyszerűen nem bírom meginni a sűrű ,édes turmixokat...IsoFruit Delite,IsoCool,Nectar =>ezeket nézegettem ,de nem tudom melyik milyen lehet (nagyon szeretem a gyümölcsös löttyöket)
-Látom ,hogy általában a Hydroxycut Hardcore MAX-ot ajánlod a csajoknak ,a Tight! FEM-el nincsenek jó tapasztalataid?A kettő között gondolkozom...

Előre is köszönöm! :-OO

2009. Február 08. - 11:26:40
Válasz #123
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Szeretném a segítségedet kérni 2 dologban is.:
-Tudnál nekem ajánlani olyan proteint ami nem túl édes ,vízzel is tűrhető ízhatást nyújt?Egyszerűen nem bírom meginni a sűrű ,édes turmixokat...IsoFruit Delite,IsoCool,Nectar =>ezeket nézegettem ,de nem tudom melyik milyen lehet (nagyon szeretem a gyümölcsös löttyöket)
-Látom ,hogy általában a Hydroxycut Hardcore MAX-ot ajánlod a csajoknak ,a Tight! FEM-el nincsenek jó tapasztalataid?A kettő között gondolkozom...

Előre is köszönöm! :-OO

Üdv a fórumon Metaxa!

Proteinből már szinte én is mindent végig "ettem"  :D ....

Az én kedvenceim (gyümölcsös ízekben) a következők : :-oD @:-)

Nr 1. BSN Dessert Banana nut
Ez nagy részt koncentrátum, szóval a sűrűbb, krémesebb típusú turmixok közé tartozik.Nagy előnye, hogy teljesen aspartam mentes.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=17&products_id=368

Nr 2. Dymatize ISO-100 Berry
A legtisztább izolátum amit eddig próbáltam.Nagyon könnyen oldódik még sheaker sem szükséges hozzá.Ennek sűrűsége inkább egy üdítő italhoz hasonlítható.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=64&products_id=804

A zsírégető az egy nagyon egyénre szabott dolog szerintem.
Legfőképpen attól függ, hogy szeretnéd-e ha pörgető hatása is lenne, vagy egyáltalán ne legyen benne semmilyen stimuláló hatóanyag.
A Hydroxycut max általában mindenkinek be szokott válni. :)

Nekem a legújabb kedvencem a MAP ARSON   :-){!

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=77&products_id=855

Írd le mik a céljaid, hogyan szoktál edzeni és eddig milyen zsírégetőket használtál (esetleg pozitív,negatív tapasztalatok).
Én pedig megpróbálok neked egy olyan zsírégetőt ajánlani, ami elsőre ki fogja elégíteni az igényeidet.

2009. Február 09. - 10:46:47
Válasz #124
Nem elérhető

evana

Kedves Linda ! Segítséget szeretnék kérni. Valamilyen koffein és/vagy stimuláns mentes zsírégető beszerzésében. Nagyon nehezen indul meg a fogyás. 3 hónapja járok konditerembe, személyi edző állítja össze az edzéstervemet, az étkezést kb. 80-90 %-ban sikerül is betartanom, de nem indul meg a fogyás. Mindössze némi átalakulást vettem észre eddig magamon. Hetente legalább 3-4 alkalommal sikerül is lejutnom az edzésekre, kardiot is igyekszem elvégezni rendszeresen. Régen könnyen fogytam, de mióta szültem, nem nagyon megy a fogyás. Sikerült lefogynom 17 kg-ot, de csak úgy tudtam tartani, hogy hetente 6-7 alkalommal 1-1,5 órát futottam, egy idő után már ez sem volt elég. Ezért gondoltam a konditeremre. Egyébként 36 éves nő vagyok. Köszönettel:

2009. Február 09. - 11:10:25
Válasz #125
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Kedves Linda ! Segítséget szeretnék kérni. Valamilyen koffein és/vagy stimuláns mentes zsírégető beszerzésében. Nagyon nehezen indul meg a fogyás. 3 hónapja járok konditerembe, személyi edző állítja össze az edzéstervemet, az étkezést kb. 80-90 %-ban sikerül is betartanom, de nem indul meg a fogyás. Mindössze némi átalakulást vettem észre eddig magamon. Hetente legalább 3-4 alkalommal sikerül is lejutnom az edzésekre, kardiot is igyekszem elvégezni rendszeresen. Régen könnyen fogytam, de mióta szültem, nem nagyon megy a fogyás. Sikerült lefogynom 17 kg-ot, de csak úgy tudtam tartani, hogy hetente 6-7 alkalommal 1-1,5 órát futottam, egy idő után már ez sem volt elég. Ezért gondoltam a konditeremre. Egyébként 36 éves nő vagyok. Köszönettel:

Kedves Evana!

Több alternatívát is tudnék neked ajánlani.
Az Alri TX zsírégető eltérő a hagyományos zsírégetők összetételétől abban, hogy ez kifejezetten a pajzsmirigy hormon (amelynek megfelelő működése nagy szerepet játszik a fogyásban) működését serkenti, különböző gyógynövény kivonatokkal.
Viszont nincs hozzá adott koffein, zöld tea vagy egyéb pörgető hatóanyag.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=58&products_id=683

Ezt lehet akár kombinálni az Alri Venom Lean Dreams nevű készítménnyel amely egy éjszakai zsírégető.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=58&products_id=579

Személyes tapasztalataim alatt arra kellett rájönnöm, hogy a fogyás elhagyhatatlan ellenszere a reggeli éhgyomorra kardió.
Ezt érdemes idővel legalább heti 5X1 órára föltornászni.
Szerintem a kivitelezése sem olyan bonyolult még akár pici gyermek mellett sem, ha beszerzünk otthonra egy szobakerékpárt.

Hajrá!  :-):-)::

2009. Február 25. - 13:44:32
Válasz #126
Nem elérhető

Waderne

Szia Linda!

Szeretném a segítségedet kérni! Jövő héten lesz egy műtétem, ami után kb. 2 hónapig egyáltalán nem edzhetek, max. séta. Milyen zsírégetőt ajánlanál erre az edzésmentes időszakra a diéta mellé? Félek, hogy visszaszedem az eddig leadott kilókat.

Köszönöm előre is!

2009. Február 27. - 18:22:21
Válasz #127
Nem elérhető

H. Laci

Szió Linda! Olvastam hogy ti(lányok) a popsit  ;D külön edzitek. Csak kiváncsiságból kérdem hogy milyen gyakorlatokat alkalmaztok erre?
Előre is kösz  ;-oo-;

2009. Március 02. - 15:43:00
Válasz #128
Nem elérhető

BarbieGigi

Kedves Linda!

Megmondom őszintén, már annyi mindent olvastam neten, hogy hatalmas kavar van a fejemben a fitnesszel és a testépítéssel kapcsolatban.
kb. 2 hónapja edzek, és látható is az eredmény. Kardió és súlyzós edzést végzek mindennap, kb. másfél órát edzek naponta összesen, néha van hogy többet is.
Semmilyen étrendkiegészítőt nem szedek, de nem is célom, hogy versenyszerűen űzzem ezt a sportot. Leginkább csak saját magam "szórakoztatására" kezdtem el edzeni, azért, hogy minél szebb, feszesebb, izmosabb testem legyen.
Az étrendemen drasztikusan nem tudok változtatni, mert lisztérzékeny vagyok, és már ez a diéta is elég problémát jelent, nehézkesen megoldható. Egyáltalán nem eszem sokat, és szerencsére ahhoz vagyok szokva, hogy napi 5-6 alkalommal, mindig keveset eszek. A teljesség kedvéért még leírnám, hogy 152 cm, és 44 kg vagyok.
Érdekelne, hogy ha az étrendemen nem  változtatok nagy mértékben, mennyire jó eredményeket tudok elérni? Fejlődhetek-e attól még szépen, ha az edzéseket rendszeresen végzem?

Kérdéseim még lennének bőven,de csak szépen sorban mindent. ;D
Ha esetleg lehet ide képet beszúrni, akkor megmutatnám, hogy hol tartok most. Persze csak ha lehet. :)

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Barbie
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Március 03. - 13:50:18
Válasz #129
Nem elérhető

evana

Kedves Linda ! Köszönöm előző kérdésemre adott válaszodat. Ismét segítségek kérnék. Ajánlásodra a Dymatize ISO 100 csokis turmixot vettem, kiegészítésként pedig szeretnék egy másik ízt, egyrészt, hogy a napi étkezéseimet tudjam bővíteni, másrészt, hogy ha időnként rám tör az édesség iránti vágy, inkább ezt nasizzak. Az Elite Whey protein alkalmas-e erre, mert úgy láttam, hogy alacsony szénhidráttartalmú ez is, és szeretnék egy kicsit sűrűbb, desszertesebb kiegészítőt is magamnak. A BSN desszertet inkább tömegnöveléshez, ugye? Tehát mindenképpen olyan fehérjére lenne szükségem, ami a rendszeres edzések mellett nem gátolja a fogyást sem és egy kis változatosságot jelent.   Köszönettel: evana

2009. Március 05. - 20:32:09
Válasz #130
Nem elérhető

BarbieGigi

Halihó! Méginkább beleástam magam a fórum olvasgatásába, illetve jó tanácsokat is kaptam,így sok felmerülő kérdésemre lett választ. :) Viszont a tömegeléstől nagyon tartok! Ha valaki el tud látni ezzel kapcsolatban részletes infokkal, azt nagyon megköszönném!  :) Ilyenkor általában mennyit szed fel egy hölgy, többet kell-e edzeni, mennyit kell enni, illetve mit? Seeegííítsééég!!! :)  ?:-/

További szép napot mindenkinek!!!
Barbie
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Március 10. - 16:32:20
Válasz #131
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Szeretném a segítségedet kérni! Jövő héten lesz egy műtétem, ami után kb. 2 hónapig egyáltalán nem edzhetek, max. séta. Milyen zsírégetőt ajánlanál erre az edzésmentes időszakra a diéta mellé? Félek, hogy visszaszedem az eddig leadott kilókat.

Köszönöm előre is!

Szia!

Igazából én a zsírégetőket akkor szoktam javasolni amikor maximálisan ki is tudod használni.
Vagyis edzés +diéta.
Ha viszont mindenképpen szeretnél valamit akkor a Venom T-X-et javaslom.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=58&products_id=683
Ezt még akár fokozhatod a Venom Lean Dreams-el is, ami egy éjszakai zsírégető.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=58&products_id=579
Pörgető hatással rendelkező zsírégetőt semmiképpen ne válassz.

2009. Március 10. - 16:54:34
Válasz #132
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Kedves Linda!

Megmondom őszintén, már annyi mindent olvastam neten, hogy hatalmas kavar van a fejemben a fitnesszel és a testépítéssel kapcsolatban.
kb. 2 hónapja edzek, és látható is az eredmény. Kardió és súlyzós edzést végzek mindennap, kb. másfél órát edzek naponta összesen, néha van hogy többet is.
Semmilyen étrendkiegészítőt nem szedek, de nem is célom, hogy versenyszerűen űzzem ezt a sportot. Leginkább csak saját magam "szórakoztatására" kezdtem el edzeni, azért, hogy minél szebb, feszesebb, izmosabb testem legyen.
Az étrendemen drasztikusan nem tudok változtatni, mert lisztérzékeny vagyok, és már ez a diéta is elég problémát jelent, nehézkesen megoldható. Egyáltalán nem eszem sokat, és szerencsére ahhoz vagyok szokva, hogy napi 5-6 alkalommal, mindig keveset eszek. A teljesség kedvéért még leírnám, hogy 152 cm, és 44 kg vagyok.
Érdekelne, hogy ha az étrendemen nem  változtatok nagy mértékben, mennyire jó eredményeket tudok elérni? Fejlődhetek-e attól még szépen, ha az edzéseket rendszeresen végzem?

Kérdéseim még lennének bőven,de csak szépen sorban mindent. ;D
Ha esetleg lehet ide képet beszúrni, akkor megmutatnám, hogy hol tartok most. Persze csak ha lehet. :)

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Barbie

Szia Barbie!

Természetesen attól szépen fejlődsz, ha az edzéseket rendszeresen végzed!
Hetente azért 1-2 pihenőnapot iktass be nyugodtan...de ez is teljesen egyén függő, ha nem igényli a szervezeted nem muszáj.
Hogy mennyire jó eredményeket tudsz elérni az függ a te egyéni genetikádtól.
Azért én azt javaslom, hogy mindenképp ügyelj a megfelelő fehérje bevitelre.
Minimum 2gramm/testsúlykg naponta!

Vagyis ez pontosan rád levetítve:
2X44-->88gramm fehérje naponta.

Írtad, hogy sokszor eszel keveset, tehát ezt a mennyiséget akár már úgy is simán be tudod vinni, ha minden étkezésed mellé elfogyasztasz 1 szelet csirkemellet  ;D.
Persze erre vannak már jóval modernebb alternatívák is mint pl a fehérje italok!

Ha a napot mondjuk tojás rántottával kezded.
Ebédre eszel 100-150gramm halat vagy fehér húst.
Illetve a nap folyamán még 2-3 adag protein turmixot is elfogyasztasz (egyiket mindenképpen közvetlenül edzés után) akkor simán be tudod vinni ezt a mennyiséget.

Ajánlom neked erre a célre sokak és persze jómagam kedvencét is a BSN Dessert proteint!
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=17&products_id=367

Ha optimális a fehérje beviteled akkor lehetőséged van minőségi izomtömeg építésére.
S mivel a szénhidrát beviteledet nem emeled meg drasztikusan, így nem fogsz jelentős + feleslegre szert tenni.
Mivel említettek az allergiádat, így gondolom nem áll távol tőled az önmegtartóztatás, szóval simán ki tudod vitelezni a leírtakat.

Kérdezz csak nyugodtan  o:)!

2009. Március 10. - 17:00:46
Válasz #133
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Kedves Linda ! Köszönöm előző kérdésemre adott válaszodat. Ismét segítségek kérnék. Ajánlásodra a Dymatize ISO 100 csokis turmixot vettem, kiegészítésként pedig szeretnék egy másik ízt, egyrészt, hogy a napi étkezéseimet tudjam bővíteni, másrészt, hogy ha időnként rám tör az édesség iránti vágy, inkább ezt nasizzak. Az Elite Whey protein alkalmas-e erre, mert úgy láttam, hogy alacsony szénhidráttartalmú ez is, és szeretnék egy kicsit sűrűbb, desszertesebb kiegészítőt is magamnak. A BSN desszertet inkább tömegnöveléshez, ugye? Tehát mindenképpen olyan fehérjére lenne szükségem, ami a rendszeres edzések mellett nem gátolja a fogyást sem és egy kis változatosságot jelent.   Köszönettel: evana

Szióka!

Erre a célra a Dessert protein tökéletes!!!!!!!!!!!
Extra ízek, sűrűbb állag és nagyoni s diétás!

1 adagban csupán 7gramm szénhidrát van.
Ezzel igencsak messze áll a tömegnövelőktől, mivel egy tömetnövelőben álltalában minimum 70gramm ch van.

2009. Március 10. - 17:03:00
Válasz #134
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szió Linda! Olvastam hogy ti(lányok) a popsit  ;D külön edzitek. Csak kiváncsiságból kérdem hogy milyen gyakorlatokat alkalmaztok erre?
Előre is kösz  ;-oo-;

Lacika ez titok, nem mondhatom el   :-X ::)!