Kedves Linda!
Megmondom őszintén, már annyi mindent olvastam neten, hogy hatalmas kavar van a fejemben a fitnesszel és a testépítéssel kapcsolatban.
kb. 2 hónapja edzek, és látható is az eredmény. Kardió és súlyzós edzést végzek mindennap, kb. másfél órát edzek naponta összesen, néha van hogy többet is.
Semmilyen étrendkiegészítőt nem szedek, de nem is célom, hogy versenyszerűen űzzem ezt a sportot. Leginkább csak saját magam "szórakoztatására" kezdtem el edzeni, azért, hogy minél szebb, feszesebb, izmosabb testem legyen.
Az étrendemen drasztikusan nem tudok változtatni, mert lisztérzékeny vagyok, és már ez a diéta is elég problémát jelent, nehézkesen megoldható. Egyáltalán nem eszem sokat, és szerencsére ahhoz vagyok szokva, hogy napi 5-6 alkalommal, mindig keveset eszek. A teljesség kedvéért még leírnám, hogy 152 cm, és 44 kg vagyok.
Érdekelne, hogy ha az étrendemen nem változtatok nagy mértékben, mennyire jó eredményeket tudok elérni? Fejlődhetek-e attól még szépen, ha az edzéseket rendszeresen végzem?
Kérdéseim még lennének bőven,de csak szépen sorban mindent.
Ha esetleg lehet ide képet beszúrni, akkor megmutatnám, hogy hol tartok most. Persze csak ha lehet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Barbie