2024. November 01. - 07:41:43
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124378 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

2008. Június 10. - 13:29:01
Válasz #105
Nem elérhető

Talina

Kedves Linda!

Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy szeretnék zsírégetőt szedni, viszont egészségügyi probléma miatt a koffeint kerülnöm kell. Tudnál nekem ajánlani valamit ami hatásos, de nem tartalmaz koffeint?

Előre is köszönöm!

2008. Június 10. - 18:14:10
Válasz #106
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Kedves Linda!

Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy szeretnék zsírégetőt szedni, viszont egészségügyi probléma miatt a koffeint kerülnöm kell. Tudnál nekem ajánlani valamit ami hatásos, de nem tartalmaz koffeint?

Előre is köszönöm!

Szió!

A Venom Special Tactics egy ilyen zsírégető !
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=58&products_id=580
Nincs benne koffein és semilyen más stimuláló hatóanyag   @:-)!
Viszont elég ütős az étvágycsökkentő hatása!  :D Én amikor szedtem előfordult, hogy 6 órán keresztül elfelejtettem enni. :P

2008. Június 18. - 21:15:46
Válasz #107
Nem elérhető

nyuszicsibe

hello

azért irok mert vettem zsírégetőt. méghozza a labrada-charge-ot. gondoltam tök jó lesz, elveszi az étvágyat jól megdob energiával... stb.
legelőszőr csak egyet vettem be h megnézzem annak milyen hatása van... hát én olyan szinten bealudtam, mint akit fejbe vertek.
másnap reggel pedig bevettem 2-t a reggeli edzés előtt és ugyanaz mint első alkalommal. izzadni izzadtam közbe mint a ló de nem bírtam végigcsinálni az edzést olyan nagyon álmos lettem. már a végén majdnem kiesett a súly a kezemből.
annyiban jó volt h a mérleg edzés után 1kg-val kevesebbet mutatott, de ennek nem talajdonítok valami nagy jelentőséget.
talán a víz veszteség miatt amit kiizzadtam, de megittam edzés közben 1l vizet.

nem tudom miért lehet ez... van valami ötleted?

köszi Üdv

2008. Június 26. - 17:51:46
Válasz #108
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
hello

azért irok mert vettem zsírégetőt. méghozza a labrada-charge-ot. gondoltam tök jó lesz, elveszi az étvágyat jól megdob energiával... stb.
legelőszőr csak egyet vettem be h megnézzem annak milyen hatása van... hát én olyan szinten bealudtam, mint akit fejbe vertek.
másnap reggel pedig bevettem 2-t a reggeli edzés előtt és ugyanaz mint első alkalommal. izzadni izzadtam közbe mint a ló de nem bírtam végigcsinálni az edzést olyan nagyon álmos lettem. már a végén majdnem kiesett a súly a kezemből.
annyiban jó volt h a mérleg edzés után 1kg-val kevesebbet mutatott, de ennek nem talajdonítok valami nagy jelentőséget.
talán a víz veszteség miatt amit kiizzadtam, de megittam edzés közben 1l vizet.

nem tudom miért lehet ez... van valami ötleted?

köszi Üdv
Szia Nyuszicsibe!

Hát elég érdekes dolgokat vált ki nálad a Charge  ????..........de ha az emlékezetem nem csal  ::) , akkor én nem is ezt ajánlottam neked  :D.
Nem értem, hogy ezt a nagy mértékű álmosságot mi okozza  :-O.
Sajnos ebben nem fogok tudni segíteni neked.

Az, hogy az edzés után 1 kg-al kevesebb vagy valószínű a vízvesztésnek köszönhető.
Zsírból lehetetlen pár óra óra alatt ennyit fogyni.

2008. Június 27. - 12:34:29
Válasz #109
Nem elérhető

nyuszicsibe

szia

köszönöm a választ.
tudom hogy nem ezt ajánlottad de azért számomra nem mindegy az ár sajnos. és a charge-ot Amerikából negyed annyiért postával együtt megtudtam rendelni és azért van egy kis különbség hogy 10ezerért veszem vagy 2500Ft-ért... Łł=
szóval ezért választottam a charge-ot. de ugy tűnik nálam nem vált be... szerintem ezzel egyedül vagyok a világon... ˝=/

igen én is a vizvesztésre gondoltam de azért jó volt látni a mérlegen a különbséget. jó érzéssel tölti el az embert :-):-)::

2008. Június 29. - 16:59:12
Válasz #110
Nem elérhető

miki_nrg

SZia Linda!

A segítségedet szeretném kérni. ?:-/  A barátnőm is kedvet kapott az edzéshez már volt is velem 1 alkalommal, de az az igazság hogy a női edzésről nem tudok semmit. Hogyan kezdjünk hozzá? Milyen sorozat/ismétlés számokat használjon? Vagy esetleg
ha egy alap edzéstervet tudnál írni annak nagyon örülnék.
Egyébként a bnőm 21éves és vékony testalkatú és eddig nem nagyon sportolt semmit!
A segítségedet előre is köszönöm!

2008. Június 30. - 00:37:58
Válasz #111
Nem elérhető

jencur

Helló!

Engem az érdekelne, hogy ezek a vibrációs övek valóban használnak-e a zsír eltüntetésére a hasról?
Ilyenre gondolok például: http://topshop.hu/vibra_tone-61843-p.html

Természetesen ezt csak kiegészítésnek használnám a konditermi hasizomgyakorlatok és megfelelően beszabályozott étrend mellett.

köszi, jencur

2008. Július 08. - 18:10:36
Válasz #112
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
SZia Linda!

A segítségedet szeretném kérni. ?:-/  A barátnőm is kedvet kapott az edzéshez már volt is velem 1 alkalommal, de az az igazság hogy a női edzésről nem tudok semmit. Hogyan kezdjünk hozzá? Milyen sorozat/ismétlés számokat használjon? Vagy esetleg
Egyébként a bnőm 21éves és vékony testalkatú és eddig nem nagyon sportolt semmit!

Szióka!

A női súlyzós edzés alapjában véve szinte teljesen megegyezik a férfival.
Talán annyi, hogy mell-re én maximum 3 gyakorlatot ajánlanék (nyomás ferde padon, tárogatás, áthúzás) ,de az sem baj ha teljesen elmaradnak a mell edzések....hacsak nem testépítő ambíciókkal rendelkezik a párod  ;D.

Edzés tervet így látatlanban elég nehéz lenne írni ,mert az személyre szabott kell, hogy legyen.... ;).

Mindenképpen figyeljetek a fokozatosságra az edzések intenzitásánál és a súlyoknál is! =/+'

Hajrá ! :-):-)::

2008. Július 08. - 18:27:55
Válasz #113
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Helló!

Engem az érdekelne, hogy ezek a vibrációs övek valóban használnak-e a zsír eltüntetésére a hasról?
Ilyenre gondolok például: http://topshop.hu/vibra_tone-61843-p.html

Természetesen ezt csak kiegészítésnek használnám a konditermi hasizomgyakorlatok és megfelelően beszabályozott étrend mellett.

köszi, jencur

Szióka!

Én elsősorban a diéta és az edzés híve vagyok !   /7% :-oD =/+'

Ha viszont valami + módszert akarsz ,akkor mindenképpen kézi masszázst ajánlok.
Persze megfelelő krémekkel ...na és persze szakemberrel  ;D.
A Fitness 2000-ben van egy nagyon profi masszőr aki ezzel is foglalkozik! (Ha érdekel adok mobil számot priviben.)

2008. Július 12. - 18:05:50
Válasz #114
Nem elérhető

miki_nrg

SZia Linda!

Szióka!

A női súlyzós edzés alapjában véve szinte teljesen megegyezik a férfival.
Talán annyi, hogy mell-re én maximum 3 gyakorlatot ajánlanék (nyomás ferde padon, tárogatás, áthúzás) ,de az sem baj ha teljesen elmaradnak a mell edzések....hacsak nem testépítő ambíciókkal rendelkezik a párod  ;D.

Edzés tervet így látatlanban elég nehéz lenne írni ,mert az személyre szabott kell, hogy legyen.... ;).

Mindenképpen figyeljetek a fokozatosságra az edzések intenzitásánál és a súlyoknál is! =/+'

Hajrá ! :-):-)::

Okés köszi! Persze a mellet alapbol kihagyattam vele :)

2008. Július 14. - 10:06:15
Válasz #115
Nem elérhető

Kim

Szia Linda!

?:-/

Segítségedet kérném, hogy elérjem a kívánt formát! Tudnál valami edzéstervet  és étkezést javasolni, amitől égne a zsír?  ::) Előre is köszi!

2008. Július 18. - 12:58:48
Válasz #116
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

?:-/

Segítségedet kérném, hogy elérjem a kívánt formát! Tudnál valami edzéstervet  és étkezést javasolni, amitől égne a zsír?  ::) Előre is köszi!

Szia Kim!

Az az igazság ,hogy neked sem tudok újat és hatékonyabbat írni ,mint az eddigi kérdezőknek  :) :

Diéta+Kardió+Zsírégető együttes alkalmazása csodákra lehet képes  ;)!
-Legyen a táplálkozásod alacsony szénhidrát tartalmú, fehérjében gazdag és mérsékelt minőségi zsiradékokat fogyassz.
-Kardiózz heti minimum 4 alkalommal 30 percet reggelente éhgyomorra.
-Válassz egy számodra megfelelő zsírégetőt ,hogy felturbózd az anyagcserédet és legyen energiád az edzésekre.

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=15&products_id=48

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=49&products_id=909

2008. Augusztus 18. - 12:49:34
Válasz #117
Nem elérhető

Honey

Szia Linda!

Remélem benézel ide és tudsz nekem segíteni!
Először is szeretnék neked gratulálni az eddig elért eredményeidhez! Gyönyörű alakod van, csak sárgulok az irigységtől... :D
3 éve edzek teremben, ebből 2 éve edzővel. Sajnos azt kell mondanom nem túl sok sikerrel. 2 év alatt 3 edző "foglalkozott" velem, mindegyik más volt, mindegyik más szisztéma alapján írt edzésterveket, és vezette le az edzéseket. Tavaly elegem lett, és úgy döntöttem ebben az évben megcsinálom a testépítő edzői szakot, egyébként is nagyon érdekel, és legalább nem kell másra bízni saját magam. De amíg tanulok, addig edzek továbbra is edző mellett. A gond ott van, hogy összeállítottam magamnak az edzéstervet, de az edzőm határozza meg miből mennyit. És itt érzek egy kis bibit... Leírom nagyjából a leosztást:
Hétfő, csütörtök: Mell-Váll-Tricepsz
Kedd, péntek: Láb-Hát-Bicepsz
Mellre és hátra 4-4 gyak van, lábra 6, váll-bicepsz-tricepsz 3-3. Has 4-5 gyak van minden edzésnapon. Ami a problémám az az ismétlés szám. 3 sorozatot végzek mindenből, 12-15 ismétléssel. Ha valamiből elérem a 3x15-öt, akkor emelek a súlyon. De nem engedi az edzőm, hogy 4 vagy 5 sorozat legyen kevesebb ismétléssel. OK, hogy szálkásítunk, de ez a 3x12 nekem elcsépeltnek tűnik... De mindig azt kapom, hogy egy lánynak elég ennyi. De azt, hogy milyen célt szeretnék elérni, azt figyelembe sem veszi. Szeretnék izmot felszedni, persze előtte nem ártana levinni magamról a felelsleget, ami most kb 6-7 kiló. Már ahhoz is folyamodtam, hogy mutattam neki egy képet egy fitness formás lányról, hogy "na ez a cél!", erre azt mondta, hogy ez neki nem tetszik... És ha már neki nem tetszik, akkor más se lehet olyan?? Na mindegy, nem panaszkodom annyit. Szeretném magam összeszedni őszig, de így nem fog menni. A diéta megy, több kevesebb sikerrel. Táplálékkiegészítésnek egyenlőre csak fehérje shake-et iszom, edzés után és vacsora helyett. Néha reggeli helyett is. Az edzések után van 20-30 perc kardió, plussz heti 3x reggel megyek úszni (kb. 1 óra). Szóval tudsz valamit tanácsolni, mit kezdjek ezzel az ezdéssel? Feltétlenül szükséges a "kicsi súly - sok ismétlés" szisztémát követni?
Köszönöm előre is a választ!

2008. Augusztus 27. - 17:07:18
Válasz #118
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Remélem benézel ide és tudsz nekem segíteni!
Először is szeretnék neked gratulálni az eddig elért eredményeidhez! Gyönyörű alakod van, csak sárgulok az irigységtől... :D
3 éve edzek teremben, ebből 2 éve edzővel. Sajnos azt kell mondanom nem túl sok sikerrel. 2 év alatt 3 edző "foglalkozott" velem, mindegyik más volt, mindegyik más szisztéma alapján írt edzésterveket, és vezette le az edzéseket. Tavaly elegem lett, és úgy döntöttem ebben az évben megcsinálom a testépítő edzői szakot, egyébként is nagyon érdekel, és legalább nem kell másra bízni saját magam. De amíg tanulok, addig edzek továbbra is edző mellett. A gond ott van, hogy összeállítottam magamnak az edzéstervet, de az edzőm határozza meg miből mennyit. És itt érzek egy kis bibit... Leírom nagyjából a leosztást:
Hétfő, csütörtök: Mell-Váll-Tricepsz
Kedd, péntek: Láb-Hát-Bicepsz
Mellre és hátra 4-4 gyak van, lábra 6, váll-bicepsz-tricepsz 3-3. Has 4-5 gyak van minden edzésnapon. Ami a problémám az az ismétlés szám. 3 sorozatot végzek mindenből, 12-15 ismétléssel. Ha valamiből elérem a 3x15-öt, akkor emelek a súlyon. De nem engedi az edzőm, hogy 4 vagy 5 sorozat legyen kevesebb ismétléssel. OK, hogy szálkásítunk, de ez a 3x12 nekem elcsépeltnek tűnik... De mindig azt kapom, hogy egy lánynak elég ennyi. De azt, hogy milyen célt szeretnék elérni, azt figyelembe sem veszi. Szeretnék izmot felszedni, persze előtte nem ártana levinni magamról a felelsleget, ami most kb 6-7 kiló. Már ahhoz is folyamodtam, hogy mutattam neki egy képet egy fitness formás lányról, hogy "na ez a cél!", erre azt mondta, hogy ez neki nem tetszik... És ha már neki nem tetszik, akkor más se lehet olyan?? Na mindegy, nem panaszkodom annyit. Szeretném magam összeszedni őszig, de így nem fog menni. A diéta megy, több kevesebb sikerrel. Táplálékkiegészítésnek egyenlőre csak fehérje shake-et iszom, edzés után és vacsora helyett. Néha reggeli helyett is. Az edzések után van 20-30 perc kardió, plussz heti 3x reggel megyek úszni (kb. 1 óra). Szóval tudsz valamit tanácsolni, mit kezdjek ezzel az ezdéssel? Feltétlenül szükséges a "kicsi súly - sok ismétlés" szisztémát követni?
Köszönöm előre is a választ!

Szia Honey!

Bocsi, hogy egy kicsit megkésve válaszolok... :P.

Ilyen szituációkról mindig elkeseredve olvasok, hogy miért is vannak ilyen "okos" magukat "edzőnek" valló lények a világon......
Mindenképpen a saját céljaidat kell először átgondolnod, aztán ezeket mérlegelve kialakítanod az edzésedet, étkezésedet.
Mert amit az edződ csináltat veled, ezek szerint nincs összhangban a te leírt céljaiddal.

Szerintem még úgymond az "elején" a még tömegépítő szakaszban mindenképpen a heti 1X1 testrész edzését ajánlanám neked.
Én pl. eleve nem szoktam már mellre edzeni.....jó ideig csináltam, de szerintem fölösleges egy fitness-es lánynak (hacsak nem a testépítő fizikum a célod a későbbiekben).

Szerintem minden izomcsoport-ra edz egyszer, de azt dolgoztasd meg kellően!!!

Írok egy lehetséges edzésbeosztást neked :

Hétfő:          Váll
Kedd:           Láb
Szerda:        Hát
Csütörtök:    Kar
Péntek:      Popsi

És ha akarsz esetleg némi mell edzés max. 3 gyaki és csak 3 szériát. (Pl. 30 fokon nyomás, tárogatás, áthúzás)

A hasazás vádlizást rád bízom....ha szorgalmas vagy hasazhatsz minden nap is, de heti háromszor szerintem már bőven elég.

És hogy miből mennyit csinálj?
Szerintem egy alapos,ütős edzéshez ami minimum kell a következőképpen néz ki :

Vállra: 5 gyakorlat-4 széria

Lábra: 5,6 gy.-4 széria

Hát: 5 gy.-4 széria

Kar: Bicepsz, Tricepszre is én 4 gyakis szoktam és 3 szériát belőle, de ez lehet akár 3 gyaki is 4 szériában

Az 5.napon én egy extra váll edzést szoktam beiktatni....esetleg, ha neked is van olyan testrészed amire jobban "rá akarsz feküdni"  ;D akkor azt te is megdolgoztathatod mégegyszer....de ha nincs akkor mell, popsi vagy akár egy extra erős has edzés + egy kardió.

A súlyzós edzéseket fogd föl úgy mintha egy igazi hardcore testépítő csajszi lennél  =/+' hiszen ezektől fogsz izmosabb, feszesebb, tónusosabb lenni!

A fogyás az más lapra tartozik....az a diéta és a kardió eredménye lesz amit ahogyan leírtad rendben van nálad.

Én pl. az év egész szakaszában ugyanolyan stílusban csinálom a súlyzós edzéseimet....nagy súly és max 12 ismétlés.
Ha van kedved olvass kicsit vissza a topicjaimba, s ott tudsz némi infót találni egy-egy végrehajtott edzésemről .

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=436.0

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=384.0

Az nagyon jó, ha fogyasztasz protein turmixot  Łł=.
Próbálj meg napi 2 gramm fehérjét bevinni testsúlykilogrammonként és akkor már semmi sem állhat a nagyon gyors testi/lelki átalakulásod útjába  ;).

Hajrá!!!!!!!!!! @:-)

2008. Augusztus 28. - 11:22:17
Válasz #119
Nem elérhető

Honey

Köszönöm a választ!

Lenne még pár kérdésem ha nem baj!
Kipróbálom ezt az edzést amit ajánlottál. Viszont nem kevés heti egyszer megdolgoztatni egy testrészt?
Mellre szeretnék edzeni, nem érzem még semmi hátrányát. Azt tegyem be 5. napra?
A vállam nekem is elég nagy bajom, így jó lenne arra is nagyobb figyelmet fordítani.
A súlyok megválasztásánál vagyok még gondban, nem tudom, hogy a 4. széria végére fáradjak ki teljesen, vagy egyes szériák utolsó 1-2 ismétlésére?
Ha jól értem ezt az edzés leosztást lehet használni szálkásításhoz, 4x10-12 ism., +kardió, +diéta. És ugyanezt lehet használni tömegépítéshez is, 4-5x8-10 ism., +ésszerű étkezések. Vagy hülyeséget beszélek?   :) ????...
És még egy kérdés a fehérjékről: a shake-et tejjel szoktam csinálni, zsírszegény 0,5%-ossal. Tudom, hogy vízzel lenne jobb. De a tej mennyiben gátolja a felszívódást? Az íze is jobb így, vízzel alig bírom meginni. Ráadásul kaja helyett is jó így, mert telít.

Köszi a segítséget! Sokat segít!!   :)