2024. November 01. - 07:25:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124361 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Április 21. - 21:35:38
Válasz #90
Nem elérhető

God Vazzeg

2008. Április 23. - 18:18:36
Válasz #91
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Kedves Linda!

heti kétszer lejárok edzeni, ám észrevettem hogy a combomon van egy kis zsírréteg! iktassak bele az edzések mellé egy kis kardio edzést, vagy az edzések hatására ez úgyis csökkenni fog? esetleg most foglalkozzak az edzéssel és majd később válasszak kardio edzést?

még lenne egy olyan kérdésem, hogy a volumass 35, tömegnövelő por(nekem hizni kéne!), állítólag tök jó pasiknak, de nő létemre ezt szedhetem? és csak aznap mikor edzek vagy mindennap kötelező jelleggel?
vagy inkább válasszak egyszerű proteint?
köszönöm!

Szióka!

Én mindenképpen egy kis kardiót iktatnék be edzés után, hisz az csak jó lehet ha van egy kis aerob mozgás is az edzéstervedben.  ;)
20-30 perc kardió szerintem neked elég is lesz.

Tömegnövelő természetesen lányoknak is ugyanúgy jó mint lányoknak.
Szerintem a világ egyik legjobb és legfinomabb tömegnövelője a Bsn Tru-Mass sütikrémes ízben!  :-oD

2008. Április 23. - 18:26:05
Válasz #92
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Arra szeretnélek megkérni, hogy mondj a barátnőmnek valami olyan zsírégetőt, ami elnyomja az étvágyat és van némi zsírégető hatása is. Elég valami gyengébb.
Nem nagyon van rajta felesleg, csak mostanában elkezdett "iszonyatos étvágya" :D lenni. Ezt szeretné valamivel visszafogni, hogy ne veszítse el az alakját. Kajára egyébként figyel, sportolni tenniszezni és futni szokott. heti 3-4 alkalommal 1.5 órákat.

Előre is köszönöm.

Szia Tomi!

Az Alri Venom zsírégetők nagyon jól elnyomják az étvágyat! @:-)
Ha szereti a pörgetést akkor Hyperdryve!
Ha teljesen stimuláns menteset akar akkor pedig Venom Special Tactics.

2008. Április 23. - 19:07:05
Válasz #93
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Ismételten köszönöm a sok hasznos tanácsot, de most megint felmerült egy probléma sok fejtörést és pánikrohamot okozva nekem.

Két hét múlva elindulok családostul egy 2 hetes székelyföldi útra és hogy mit ne mondjak totál pánikban vagyok, hogy hogyan fogom ott tartani a diétámat vagy egyáltalán fogom-e tudni tartani?
Az igazság az, hogy nem akarom feladni az elveimet ott sem, illetve nem akarok egy hízókúrába fogni csk, mert nyaralok. A székely ételek nem éppen diétásak, az éttermek menüinek lapjain pedig nem sorakoznak a csirkesalátás különlegességek, és a túra napi kétszeri éttermi étkezést tartalmaz.
Van bármi javaslatod?

Köszönöm:
Eszter

Szióka!

Elsőre rögtön a tonhal konzerv ugrott be, mert az a legegyszerűbb, gyorsabb és egyben költség kíméletes megoldás is.
Így a közös családi ebédekről sem kell lemondanod, mert kérsz magadnak valami fincsi kis salátát, elő kapod a kis konzervedet és már kész is a tonhal saláta  /7% .
Én ezt régebben mindig eljátszottam, ha anyukám a MC-ben akart ebédelni  ;D.
Viszont vihetnél magaddal protein turmixot is illetve utazáskor én pl mindig Nitrotech protein szeletet szoktam magammal vinni.http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=index&cPath=8
Szerintem biztos fogsz találni ott is bármelyik kis közértben zsírszegény túrót.

Légy kreatív és ne add fel, hajrá!  @:-)

2008. Április 23. - 20:00:41
Válasz #94
Nem elérhető

tomi

Up the dose, lift the most!

2008. Május 10. - 13:55:22
Válasz #95
Nem elérhető

vicamano

Szia Linda!

Én új vagyok ezen az oldalon.Érdeklődnék,hogy milyen fogyokúrás turmixot ajánlanál.Amit esetleg lehetne inni mert ér valamit?Nemtudsz véletlenül valami kimondottan Női edzőtermet ami közel lenne a VIII.ker klinikákhoz,vagy metró vonalon van?

2008. Május 13. - 14:23:27
Válasz #96
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Én új vagyok ezen az oldalon.Érdeklődnék,hogy milyen fogyokúrás turmixot ajánlanál.Amit esetleg lehetne inni mert ér valamit?Nemtudsz véletlenül valami kimondottan Női edzőtermet ami közel lenne a VIII.ker klinikákhoz,vagy metró vonalon van?

Szió!

Fogyókúrás turmixot több változatban is tudnék neked ajánlani. @:-)

-Dymatyze Iso-100: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=64&products_id=801
-Optimum Nutrition 100% Wey Gold: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=39&products_id=475

Sajnos női termeket nem ismerek...én a Hardcore gyúrós Gym-eket részesítem előnyben  ;D.

2008. Május 18. - 22:25:58
Válasz #97
Nem elérhető

zotja

HElló Linda nőknek milyen zsirégetőt ajánlanál? te meiket használod ? :) (tesómnak kell aki nő ) :D

2008. Május 20. - 12:01:53
Válasz #98
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
HElló Linda nőknek milyen zsirégetőt ajánlanál? te meiket használod ? :) (tesómnak kell aki nő ) :D

Szió!

Én már sok féle zsírégetőt használtam.
Azt kell figyelembe vennie a választásban, hogy szeretné-e ha pörget vagy nem  :)?!

A Lipo-6 visszafogottabb pörgető hatással rendelkezik.
A Hydroxycut Max már egy erősebb kategória.
Az MHP Anadrox szintén nagyon jól pörget és ha súlyzózik is a hugocskád akkor még a nitrogén oxid durrantó hatását is "élvezheti"  ;D.

Egyébként mint zsírégető mindegyik nagyon jól működik és hatékony!!!

2008. Május 22. - 22:57:06
Válasz #99
Nem elérhető

uccsó

Szia Linda!!.Én 44 éves nő vagyok és jelentős tulsullyal vagyok megáldva:-(((.94 kg a 170 cm-hez. De most nagyon elhatároztam magam.....szeretnék ledobni 25 kg-ot.Már járok terembe és kardiózni szoktam. A gépekre nem merek menni mert sajna nem tudom hogy miből mennyit ...és milyen súllyokkal kell csinálni...ebben szeretném a segitségedet kérni...a teremben elég fura az edző csaj mert azt mondta hogy nagy súllyokkal lassan és kevés ismétlés lesz a nyerő..hát én nem értek ehhez de szerintem...ha logikusan gondolkodom igy csak nőni fogok de nagyon...és nem ez a célom...ugye!!!:-))))...vettem shaket és L-carnitine-t is...a biotech terméke...remélem ezek jók. ?:-/

2008. Május 28. - 16:32:16
Válasz #100
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!!.Én 44 éves nő vagyok és jelentős tulsullyal vagyok megáldva:-(((.94 kg a 170 cm-hez. De most nagyon elhatároztam magam.....szeretnék ledobni 25 kg-ot.Már járok terembe és kardiózni szoktam. A gépekre nem merek menni mert sajna nem tudom hogy miből mennyit ...és milyen súllyokkal kell csinálni...ebben szeretném a segitségedet kérni...a teremben elég fura az edző csaj mert azt mondta hogy nagy súllyokkal lassan és kevés ismétlés lesz a nyerő..hát én nem értek ehhez de szerintem...ha logikusan gondolkodom igy csak nőni fogok de nagyon...és nem ez a célom...ugye!!!:-))))...vettem shaket és L-carnitine-t is...a biotech terméke...remélem ezek jók. ?:-/

Szióka!

Bocsi a megkésett válaszért!

Kezdésnek ez máris nagyon jó, hogy elhatározott vagy  @:-).

Ne foglalkozz a jelennel a jövőre gondolj, s csak a céljaidra koncentrálj!
Én 82 kg-ról kezdtem idén a diétát, most 67körül vagyok...de 55-ig meg sem állok  ;D.

Nos a súlyzó kérdés  ::) :

Hmm "elvileg" igen az lenne a nyerö, ha kis súly magas ismétlésszám.
Legalább is így tartják... :D. Én nem tartom ezt olyan jó taktikának, nem ez a "siker" kulcsa.
De ne ijedj meg ha nagy súllyal edzel az sem válik a hátrányodra, mert nem növünk mi nők olyan gyorsan (sajnos  :-\).
Mivel az elején vagy még a súlyzózásnak, egy kis +izom felpakolásától még egyáltalán nem leszel túl "vastag".
A fogyásodhoz meg egyébként sem itt kell kereseni a megoldást.

A kardió ami igazán befolyásolja a fogyásodat!!!

Ha meg tudod oldani akkor mindenképpen reggel éhgyomorra kardiózz!
Kezdésnek min. heti 3X30 percet, majd ezt vidd fel egészen a heti 5X1 órára.
Emellett nagyon fontos a táplálkozás is!   /7%

Ha egy kicsit vissza olvasgatsz ezen a topicon belül lesz egy jó kis kiindulási alapod.

Mindenképpen ajánlanék neked egy jó zsírégetőt.
Elsőre pl: a Nutrex Lipo-6-ot.http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=15&products_id=48

És ha elfogy a már megvett L-carnitine-ed és shake-ed akkor próbáld ki ezeket.
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=64&products_id=807

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=64&products_id=800

Remélem tudtam egy kicsit segíteni :).
Ha van még bármilyen kérdésed akkor írj csak, vagy megtalálsz személyesen a Extremefit-ben a Lurdy házban.

Hajrá  @:-) =/+' !

2008. Május 28. - 22:38:59
Válasz #101
Nem elérhető

uccsó

Köszönöm szépen a válaszodat. Mikor vagy megtalálható a Lurdy házban? Szeretnék bemenni hozzád.

2008. Május 29. - 13:16:50
Válasz #102
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Köszönöm szépen a válaszodat. Mikor vagy megtalálható a Lurdy házban? Szeretnék bemenni hozzád.

Hétköznap 12-20h-ig.
Jövö héten szombat, vasárnap is bent vagyok 10-18h-ig.
 :)

2008. Június 01. - 20:45:54
Válasz #103
Nem elérhető

Tunimanó

Szia Linda!
Segítségért fordulok hozzád!
Rendszeresen sportolok már 10 éve és szeretném jobban formálni mostmár a testem is.Januárban szedtem izomtömegnövelőt és azzal együtt edzettem,de csak a hasamon látszik az eredmény.Tetszik,de pl karra nem igazán izmosodtam.Mit tegyek a cél érdekében hogy szálkásabb legyek?Segítséged minnél hamarabb várom!Köszönöm <3!

2008. Június 02. - 16:01:56
Válasz #104
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!
Segítségért fordulok hozzád!
Rendszeresen sportolok már 10 éve és szeretném jobban formálni mostmár a testem is.Januárban szedtem izomtömegnövelőt és azzal együtt edzettem,de csak a hasamon látszik az eredmény.Tetszik,de pl karra nem igazán izmosodtam.Mit tegyek a cél érdekében hogy szálkásabb legyek?Segítséged minnél hamarabb várom!Köszönöm <3!

Szia!

Első lépésként szerintem a tömegövelő helyett válassz egy alacsony szénhidrát tartalmú fehérjét.
Erre tökéletes pl: a Muscletech Nitrotech Hardcore!
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=49&products_id=824

Az is fontos, hogy megfelelő mennyiségű proteint vigyél be minden nap!
Ez 2 gramm/testsúly kg naponta!
A legoptimálisabb, ha ennek 50%-a szilárd ételből, 50%-a pedig táplálékkiegészítőből van.
 /7%+ :-oD= Łł= @:-)----> =/+'

Ha valami jó + kis lökést akarsz, hogy hamarabb tehess szert nagyobb izomtömegre, akkor próbáld ki a szintén alacsony ch és kalória tartalmú, de mégis brutális durranást eredményező BSN No-Xplode-t  @:-).
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=17&products_id=938