Kedves Linda és többi olvasó!
Elkezdtem a Hidroxycut Max szedését!!! (akik nem ismerik azoknak elárulom ez egy zsírégető, bár asszem én sem vagyok még profi a kiegészítők terén)
Szóval ahogy beszéltük, szívesen leírom tapasztalataimat vele kapcsolatban, hátha másoknak is adok némi ösztönzéstJ
Ma van a 5dik napom, így aztán még eléggé az elején vagyok ahhoz hogy következtetéseket vonjak le, viszont néhány dolgot ez alatt a kicsi idő alatt is érzékeltem.
Első napom vasárnap volt. Elkezdtem a zsírégetőt, de úgy gondolom, ha már beruháztam rá érdemes diétát is kezdenem (ismétJ ) hiszen diéta és edzés nélkül nem várhatok eredményt. Na szóval vasárnap diétával és némi kiegészítő hozzáadásával bevettem az első szemet.
A kiegészítők : Aktival (tudom, tudom, Linda te most biztosan nevetsz, de nekem ez is nagy lépés a vitamin terén ahhoz képest , hogy eddig semmit nem szedtem), hozzáraktam még egy kis C-vitamint és Joint X-et ( ezt azért szedem, mert sokszor fáj a térdem, amit mellesleg megjegyzek az orvosok sem tudnak megmondani miért lehet, és a vállamat is sikerült kb. 1éve meghúznom azóta edzés alatt sokszor fáj, na és gondoltam mivel ez porc erősítő talán segít)
A Hydroxycut Max szedését sikerült kisilabizálnom, bár nem vagyok egy nagy angol agytröszt, de ha minden igaz az első naptól a harmadikig naponta 2x1 szemet kell bevenni , a kettő között 4órának elkell telnie. A második szemet edzés előtt fél órával kell szedni. Aztán a negyedik naptól a hetedik napig 2x2 szemet, majd a nyolcadik naptól 2x3 szemet. Ha valamit nem jól értelmeztem , kérlek jelezd nekemJ
Vasárnap:
Az első szemet bevettem olyan dél felé, ebéd után a fent már említett kiegészítők társaságában. A második szemet nem sokkal az edzés megkezdése előtt olyan fél 4fele (itt nem volt meg a négy óra, de így jár az aki lassan fordít angolról) .
Az edzés nagyon jól ment, volt kedvem, ami nálam ritka és súlyban is és intenzitásban is nagyon jól haladtam. (a részletes edzéstervemet meg súlyokat stb. szívesen leírom, ha gondoljátok, úgy talán nyomon követhető a változás) Na szóval az edzés pörgős volt és jól ment. Egész nap nem voltam álmos, ezt azért hangsúlyozom ki mert ez nálam csoda, általában mindig mindenhol eltudnék aludni, de vasárnap jól bírtam, nem tudom, hogy a költözésnek mi szerepe van benne, hiszen a nagyvárosból elköltöztem egy kisebb amolyan vidékiesebb kisvárosba, de a lényeg hogy fitt vagyokJ Ami nem is baj, bár asszem vasárnap éjjel megküzdöttem az alvásért. Olyan éjjel fél 11körül eljött az alvás ideje, de nekem nem sikerült, hajnali fél 4ig forgolódtam, miközben a párom vidáman szundikált mellettem. Igazából nem bánom, mert ez az idő elég volt, hogy végig gondoljam a mostanában történt eseményeket, és néhány új cikk ötlettel is gazdagodtam a rovatomat illetően, amibe már elég rég nem tudtam mit írni.
Na szóval a vasárnap röviden ennyi.
Hétfő reggel hiába a késői fekvésnek, reggel fél 9kor úgy keltem, mint akit ostorral kergetnek ki az ágyból. Jött a reggeli majd a vitamin bomba és a Hydroxycut Max. Ha nem baj nem írom le a napomat, hisz ha jól sejtem ezt vajmi kevés embert érdekel. Az edzésről ejtek mégis pár szót. Ismét jól ment, lábaztam, és csodák csodájára nem fájt a térdem. Nem tudom ez minek köszönhető, hiszen még korai lenne, hogy bármelyik kis kiegészítőm hasson, de attól még jó érzés volt úgy lábazni, hogy nem fájt semmimJ érdekes rég nem átélt élmény volt ez számomra J
Összefoglalva:
Súlyomból nem tudom még , hogy vesztettem-e már vagy sem, de érzésre teljesen úgy érzem, hogy igen már fogytam, bár szerintem ezt csak pszichésen érezhetem, ugyanis az elmúlt pár napban két nadrágom szakadt el rajtamJ de ez maradjon köztünkJ Na mindegy szóval azt hiszem fogytam, de mérni még nem merek, párszor már csalódást okozott a mérleg, így várok még vele egy kicsit.
Az edzések jól mennek, van kedvem és súlyban is gyorsan fejlődöm , a kardiókat is egyre jobban bírom.
Fáradékonyságomat felváltotta az éberségJ de én ennek nagyon örülök, hiszen több dologra marad időm.
Egyetlen negatívumot tudnék csak kiemelni, hogy iszonyatosan fáj a gyomrom. Mindig étkezés után veszem be a bogyókat, de így is elég égető a helyzet. Tegnap jól kibabráltam magammal, mert nem volt időm rendesen reggelizni, így félig üres pocóra vettem be mindent és egész délelőtt a hányingerrel küzdöttem, az edzésre sem tudtam maximálisan odafigyelni, de ezen tudok javítani legközelebb tudom evés nélkül semmiképp!!!! Nekem amúgy is gázos a gyomrom, egy igazi kripli vagyok de azért küzdök ellene
Remélem tudtam segíteni és nem untatok bele az olvasásba, ha gondoljátok szívesen jelentkezem többször beszámoló szinten, és adatokat is szívesen küldök, képet viszont ne kérjetek majd talán ha sikerült elérnem a célt
Üdv mindenkinek!