0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Éljenek a naaagy combik!
Mondtam, hogy nem lesz kép (egy ideig)! Hát nem voltam elég meggyőző?!?!?
A tömegelésnek hála lassan úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis, szépen kerekedem...már magamhoz képest. Isten ments képet látni...ilyenkor...rólam!
szépen kerekedem...
Lehet hogy nem hangzik rosszul, de annál rosszabbul néz ki! Nah jó, annyira még nem vészes, úgyis még 5kg-t hiányolok...de ahhoz már elég, hogy ne nagyon fényképezkedjek! God! Drága vagy, hogy nem vagy finnyás...mindjárt megkönnyebbülten!
Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 15. - 17:28:43Lehet hogy nem hangzik rosszul, de annál rosszabbul néz ki! Nah jó, annyira még nem vészes, úgyis még 5kg-t hiányolok...de ahhoz már elég, hogy ne nagyon fényképezkedjek! God! Drága vagy, hogy nem vagy finnyás...mindjárt megkönnyebbülten! Na ez az elkeserítő piszok liberalizmus hatása, hogy egy igazi nőies nővel elhiteti, hogy úgy kell kinéznie ahogy amerikában megálmodták... bőven elegendő, ha az egészséged megóvása érdekében sportolsz.
Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 15. - 17:12:26Mondtam, hogy nem lesz kép (egy ideig)! Hát nem voltam elég meggyőző?!?!? meggyzőző? nem csak biztatásra vársz?