0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Csak a szigorú szakmai szempontok értékelhetősége miatt volna szükség néhány textilhiányos képre
Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 05. - 17:07:55Képpel?! Noooneeeem! Különben megint nem a guggolásról lesz szó... Bár az én combom közel sem olyan szép vékony, mint Csesztikének... Nalunk a vastag comb a meno
Képpel?! Noooneeeem! Különben megint nem a guggolásról lesz szó... Bár az én combom közel sem olyan szép vékony, mint Csesztikének...
Idézetet írta: Jordan - 2010. Február 05. - 17:10:53Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 05. - 17:07:55Képpel?! Noooneeeem! Különben megint nem a guggolásról lesz szó... Bár az én combom közel sem olyan szép vékony, mint Csesztikének... Nalunk a vastag comb a meno Akkor már nem is aggódom a kis 60-asom miatt!...
Csesztike! Gabe-nek igaza van, próbáld ki a sétáló kitörést! Be fog jönni hidd el! A hátadra figyelj, legyen egyenes! Picit se dőlj előre! Én itt rontottam el az elején...kicsit görbe háttal csak a combomban éreztem...Sok sikert!
Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 06. - 14:29:35Csesztike! Gabe-nek igaza van, próbáld ki a sétáló kitörést! Be fog jönni hidd el! A hátadra figyelj, legyen egyenes! Picit se dőlj előre! Én itt rontottam el az elején...kicsit görbe háttal csak a combomban éreztem...Sok sikert! Köszi! Amúgy azért az a kép csalóka mert a fekete vékonyít...nem olyan vékony a combom Nem tudom kicsibors hol mérte de nekem a legvastagabb pontban 55cmm
Itt minden kijelentést képpel kell alátámasztani?! Nem hisztek Ti szép szavam igazában...
Idézetet írta: csesztike - 2010. Február 06. - 18:52:56Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 06. - 14:29:35Csesztike! Gabe-nek igaza van, próbáld ki a sétáló kitörést! Be fog jönni hidd el! A hátadra figyelj, legyen egyenes! Picit se dőlj előre! Én itt rontottam el az elején...kicsit görbe háttal csak a combomban éreztem...Sok sikert! Köszi! Amúgy azért az a kép csalóka mert a fekete vékonyít...nem olyan vékony a combom Nem tudom kicsibors hol mérte de nekem a legvastagabb pontban 55cmm A legvastagabb részén!
70