2024. November 01. - 10:26:24
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124409 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2010. Február 05. - 14:13:01
Válasz #285
Nem elérhető

Cressler

Nah Petra, "megmentetted" a topikot... ;D  Łł= A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj  :P
Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! ****:))) Jó formálódást!  ;)
Az ilyen kijelentéseket képpel szokás igazolni  ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2010. Február 05. - 14:17:41
Válasz #286
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Nah Petra, "megmentetted" a topikot... ;D  Łł= A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj  :P
Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! ****:))) Jó formálódást!  ;)
Az ilyen kijelentéseket képpel szokás igazolni  ;D

Jól szól a srác.  ;D

2010. Február 05. - 15:17:32
Válasz #287
Nem elérhető

God Vazzeg

Köszi! Már csinálom javában itthon is a kis tréningem...reggelente érzem is mikor ki kellek az ágyból!
:D:D
A guggolást hatásosabbnak érzem mert a kitörést inkább a combom szokta "bánni" :D

Kitörést csináld mélyen, a térded majdnem érintse a padlót, és lépj előre rendesen az első lábbal. És érezni fogod a popsid  ;)

2010. Február 05. - 15:51:19
Válasz #288
Nem elérhető

doncicco

2010. Február 05. - 17:07:55
Válasz #289
Nem elérhető

BarbieGigi

Képpel?! Noooneeeem! Különben megint nem a guggolásról lesz szó... !+"%  ;D Bár az én combom közel sem olyan szép vékony, mint Csesztikének... :laugh:
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2010. Február 05. - 17:10:53
Válasz #290
Nem elérhető

Jordan

Képpel?! Noooneeeem! Különben megint nem a guggolásról lesz szó... !+"%  ;D Bár az én combom közel sem olyan szép vékony, mint Csesztikének... :laugh:

Nalunk a vastag comb a meno  @-o
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Február 05. - 17:11:45
Válasz #291
Nem elérhető

Maszat

Én azért kíváncsi lennék arra is  <3!    ;D

"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Február 05. - 17:15:09
Válasz #292
Nem elérhető

Cressler

szó sincs guggolásról  a kijelentés hitelesítése a cél  ;)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2010. Február 06. - 09:54:15
Válasz #293
Nem elérhető

BarbieGigi

Itt minden kijelentést képpel kell alátámasztani?!  ˝=/ ;D Nem hisztek Ti szép szavam igazában... ****:)))
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2010. Február 06. - 10:48:09
Válasz #294
Nem elérhető

Gabe

Itt minden kijelentést képpel kell alátámasztani?!  ˝=/ ;D Nem hisztek Ti szép szavam igazában... ****:)))
Én hiszek neked Gigi!

De sajnos a többiek miatt muszáj!  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Február 06. - 11:06:05
Válasz #295
Nem elérhető

doncicco

Csak a szigorú szakmai szempontok értékelhetősége miatt volna szükség néhány textilhiányos képre ;D

2010. Február 06. - 11:10:45
Válasz #296
Nem elérhető

csesztike

Na igen! A pasik már csak ilyenek.... ***))) ;D
Az edzőteremben dobogón csinálom a kitörést, lemegy a térdem a földig 4kg-os súlyzóval...de mindig csak a lábamon érzem a hatást...valamit rosszul csinálok? ;D
"...Én nem vagyok rossz csak így sikerült..." :D
(Jessica Rabbit)

2010. Február 06. - 11:20:17
Válasz #297
Nem elérhető

Gabe

Az edzőteremben dobogón csinálom a kitörést, lemegy a térdem a földig 4kg-os súlyzóval...de mindig csak a lábamon érzem a hatást...valamit rosszul csinálok? ;D

Próbáld ki folyamatos járás közben, ne dobogón!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Február 06. - 12:08:34
Válasz #298
Nem elérhető

csesztike

Rendben! ****:))))))
"...Én nem vagyok rossz csak így sikerült..." :D
(Jessica Rabbit)

2010. Február 06. - 12:09:47
Válasz #299
Nem elérhető

skl

Rendben! ****:))))))
Vagy ha van sok lépcső akkor ott felfele és lefele :)