0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Nah Petra, "megmentetted" a topikot... A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! Jó formálódást!
Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 02. - 17:01:39Nah Petra, "megmentetted" a topikot... A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! Jó formálódást! Az ilyen kijelentéseket képpel szokás igazolni
Idézetet írta: BarbieGigi - 2010. Február 02. - 17:01:39Nah Petra, "megmentetted" a topikot... A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! Jó formálódást! Köszi! Már csinálom javában itthon is a kis tréningem...reggelente érzem is mikor ki kellek az ágyból!:DA guggolást hatásosabbnak érzem mert a kitörést inkább a combom szokta "bánni"
Képpel?! Noooneeeem! Különben megint nem a guggolásról lesz szó... Bár az én combom közel sem olyan szép vékony, mint Csesztikének...
Itt minden kijelentést képpel kell alátámasztani?! Nem hisztek Ti szép szavam igazában...
Na igen! A pasik már csak ilyenek.... Az edzőteremben dobogón csinálom a kitörést, lemegy a térdem a földig 4kg-os súlyzóval...de mindig csak a lábamon érzem a hatást...valamit rosszul csinálok?
Idézetet írta: csesztike - 2010. Február 06. - 11:10:45Na igen! A pasik már csak ilyenek.... Az edzőteremben dobogón csinálom a kitörést, lemegy a térdem a földig 4kg-os súlyzóval...de mindig csak a lábamon érzem a hatást...valamit rosszul csinálok? Próbáld ki folyamatos járás közben, ne dobogón!
Idézetet írta: Gabe - 2010. Február 06. - 11:20:17Idézetet írta: csesztike - 2010. Február 06. - 11:10:45Na igen! A pasik már csak ilyenek.... Az edzőteremben dobogón csinálom a kitörést, lemegy a térdem a földig 4kg-os súlyzóval...de mindig csak a lábamon érzem a hatást...valamit rosszul csinálok? Próbáld ki folyamatos járás közben, ne dobogón!Rendben!