Na **)))*Álljunk meg, ezt több szempontból is meg kell vizsgálni.
Sziasztok!
Na fiúk mire jutottatok? Tudom karra gyúrjak többet és lábra sem ártana....
Na majd én írok pár értelmes sort is neked, mert a fiúknak mindig elveszi az eszét egy csinos lány fényképe...
Szóval, otthoni gyakorlatok popóra:
- az is egy, amit meghalokhogyharámnézel írt, vagyis ha hanyatt fekszel, kezek a test mellett nyújtava, térd hajlítva, talpak a földön, és a csípőd megemeled, feneked összeszorítod és aztán visszaengeded a földre
- a kitörés is formásíthat, azt lehet helyben is és sétálósan is, kézi súlyzóval és rúddal is
- térdelőtámaszban (négykézláb) állsz és lábemelés hajtasz végre nyújtott lábbal, illetve a térdet 90°-ban hajlítva... utóbbit úgy is tudod alkalmazni, hogy a comb párhuzamos marad a talajjal vagyis onnan indítod a mozgást, tartod a térded és csak a lábszáraddal tolsz kisebbekel felfelé a levegőben. ezeket kombimálni is lehet, hogy nyújtott lábbal kezdesz teljes mozgás tartományban, aztán bizonyos ismétlésszám után már csak ezek a kis hajlított térdes pumpálások vízszintesből indítva (remélem érthetően írtam)
- ha négykézláb állsz, oldalra is ki tudod vinni a lábad, ha nyújtott lábbal csinálod a gyakit
- tudsz oldalfekvésben is lábemelést végezni, szintén lehet változtatni a lábtartás szögét, ha akarod kicsit előrébb is tudod nyújtani a lábad, nem csak szigorúan oldalt, egy síkban a testeddel
- ezeket a lábemelgetős gyakorlatokat nehezítheted bokasúly használatával is, sőt, sztem ha elég kreatív vagy, gumikötéllel is tudsz ügyködni
- másik gyakorlat lehet, a fellépés emelvényre, ami javítja a fenék állagát (pl egy alacsonyabb padra fellépsz-lelépsz), egy sorozatot az egyik lábbal, egyet a másikkal váltva
- s ez máris egy komplett otthoni edzés lesz, amihez másik napon a teremben hozzá teheted a Sissy guggolást, a távolító és közelítő gépet, valamint az alsó csigás lábemelést hátra vagy magát a farizom gépet, ha van ilyen.
Sok sikert, és ha van még kérdés, csak bátran, próbálunk segíteni!