2024. November 01. - 10:32:19
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124413 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2010. Január 28. - 21:11:04
Válasz #270
Nem elérhető

Maszat

Most pár órát nem leszek, ne kelljen moderálnom senkit Maszat.  ;D

Hülyevagy  ;D

Nyugi, nem maszatolok ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Január 28. - 21:53:49
Válasz #271
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2010. Január 28. - 21:54:22
Válasz #272
Nem elérhető

God Vazzeg

2010. Január 28. - 22:12:53
Válasz #273
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

2010. Január 28. - 22:36:07
Válasz #274
Nem elérhető

Aco

2010. Január 28. - 22:37:23
Válasz #275
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Na **:))))*Álljunk meg, ezt több szempontból is meg kell vizsgálni.

2010. Január 29. - 09:08:34
Válasz #276

ha002

Vendég
Szia Linda, sziasztok Fórumozók!

A Lipo6-tal kapcsolatosan szeretnék kérdezni: reggel éhgyomorra kardiózok 1 órát, és kérdésem, hogy mikor érdemes bevenni a Lipot? A kardió előtt bevegyem, vagy csak a kardió után, a reggeli előtt? Előre is köszi a választ.

2010. Január 29. - 16:24:21
Válasz #277
Nem elérhető

csesztike

Sziasztok!

Na fiúk mire jutottatok? :D Tudom karra gyúrjak többet és lábra sem ártana.... =/+' ;D ;D ;D ;D
"...Én nem vagyok rossz csak így sikerült..." :D
(Jessica Rabbit)

2010. Január 29. - 17:10:14
Válasz #278
Nem elérhető

Kicsibors

Sziasztok!

Na fiúk mire jutottatok? :D Tudom karra gyúrjak többet és lábra sem ártana.... =/+' ;D ;D ;D ;D

Na majd én írok pár értelmes sort is neked, mert a fiúknak mindig elveszi az eszét egy csinos lány fényképe...  ;D

Szóval, otthoni gyakorlatok popóra:
- az is egy, amit meghalokhogyharámnézel írt, vagyis ha hanyatt fekszel, kezek a test mellett nyújtava, térd hajlítva, talpak a földön, és a csípőd megemeled, feneked összeszorítod és aztán visszaengeded a földre
- a kitörés is formásíthat, azt lehet helyben is és sétálósan is, kézi súlyzóval és rúddal is
- térdelőtámaszban (négykézláb) állsz és lábemelés hajtasz végre nyújtott lábbal, illetve a térdet 90°-ban hajlítva... utóbbit úgy is tudod alkalmazni, hogy a comb párhuzamos marad a talajjal vagyis onnan indítod a mozgást, tartod a térded és csak a lábszáraddal tolsz kisebbekel felfelé a levegőben. ezeket kombimálni is lehet, hogy nyújtott lábbal kezdesz teljes mozgás tartományban, aztán bizonyos ismétlésszám után már csak ezek a kis hajlított térdes pumpálások vízszintesből indítva (remélem érthetően írtam)
- ha négykézláb állsz, oldalra is ki tudod vinni a lábad, ha nyújtott lábbal csinálod a gyakit
- tudsz oldalfekvésben is lábemelést végezni, szintén lehet változtatni a lábtartás szögét, ha akarod kicsit előrébb is tudod nyújtani a lábad, nem csak szigorúan oldalt, egy síkban a testeddel
- ezeket a lábemelgetős gyakorlatokat nehezítheted bokasúly használatával is, sőt, sztem ha elég kreatív vagy, gumikötéllel is tudsz ügyködni
- másik gyakorlat lehet, a fellépés emelvényre, ami javítja a fenék állagát (pl egy alacsonyabb padra fellépsz-lelépsz), egy sorozatot az egyik lábbal, egyet a másikkal váltva
- s ez máris egy komplett otthoni edzés lesz, amihez másik napon a teremben hozzá teheted a Sissy guggolást, a távolító és közelítő gépet, valamint az alsó csigás lábemelést hátra vagy magát a farizom gépet, ha van ilyen.

Sok sikert, és ha van még kérdés, csak bátran, próbálunk segíteni!  ;)

2010. Január 29. - 17:15:32
Válasz #279
Nem elérhető

God Vazzeg

Sziasztok!

Sok-sok erőltetett vízszintes kocogás kell  :D Vetkőző szériában  @-o
(Na jóvan elmentem edzeni, ki kell hajtani a gőzt  ;D )

2010. Január 29. - 20:34:46
Válasz #280
Nem elérhető

csesztike

Sziasztok!

Na majd én írok pár értelmes sort is neked, mert a fiúknak mindig elveszi az eszét egy csinos lány fényképe...  ;D

Szóval, otthoni gyakorlatok popóra:
- az is egy, amit meghalokhogyharámnézel írt, vagyis ha hanyatt fekszel, kezek a test mellett nyújtava, térd hajlítva, talpak a földön, és a csípőd megemeled, feneked összeszorítod és aztán visszaengeded a földre
- a kitörés is formásíthat, azt lehet helyben is és sétálósan is, kézi súlyzóval és rúddal is
- térdelőtámaszban (négykézláb) állsz és lábemelés hajtasz végre nyújtott lábbal, illetve a térdet 90°-ban hajlítva... utóbbit úgy is tudod alkalmazni, hogy a comb párhuzamos marad a talajjal vagyis onnan indítod a mozgást, tartod a térded és csak a lábszáraddal tolsz kisebbekel felfelé a levegőben. ezeket kombimálni is lehet, hogy nyújtott lábbal kezdesz teljes mozgás tartományban, aztán bizonyos ismétlésszám után már csak ezek a kis hajlított térdes pumpálások vízszintesből indítva (remélem érthetően írtam)
- ha négykézláb állsz, oldalra is ki tudod vinni a lábad, ha nyújtott lábbal csinálod a gyakit
- tudsz oldalfekvésben is lábemelést végezni, szintén lehet változtatni a lábtartás szögét, ha akarod kicsit előrébb is tudod nyújtani a lábad, nem csak szigorúan oldalt, egy síkban a testeddel
- ezeket a lábemelgetős gyakorlatokat nehezítheted bokasúly használatával is, sőt, sztem ha elég kreatív vagy, gumikötéllel is tudsz ügyködni
- másik gyakorlat lehet, a fellépés emelvényre, ami javítja a fenék állagát (pl egy alacsonyabb padra fellépsz-lelépsz), egy sorozatot az egyik lábbal, egyet a másikkal váltva
- s ez máris egy komplett otthoni edzés lesz, amihez másik napon a teremben hozzá teheted a Sissy guggolást, a távolító és közelítő gépet, valamint az alsó csigás lábemelést hátra vagy magát a farizom gépet, ha van ilyen.

Sok sikert, és ha van még kérdés, csak bátran, próbálunk segíteni!  ;)

Köszi...igen,érthető minden gyakorlat ami írtál.... ****:))))))
Remélem nyárra lesz már látszata! ;D
(Jessica Rabbit)

2010. Január 31. - 12:59:36
Válasz #281

ha002

Vendég

2010. Január 31. - 17:20:22
Válasz #282

ha002

Vendég

2010. Február 02. - 17:01:39
Válasz #283
Nem elérhető

BarbieGigi

Nah Petra, "megmentetted" a topikot... ;D  Łł= A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj  :P
Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! ****:))) Jó formálódást!  ;)
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2010. Február 03. - 13:27:26
Válasz #284
Nem elérhető

csesztike

Nah Petra, "megmentetted" a topikot... ;D  Łł= A fiúnak elég egy csinos lány fényképe,és egyből nem tudnak a feladatra koncentrálni! Ehhjjj  :P
Én mindenképp a guggolást és kitörést ajánlanám. Otthon is tudod végezni, és nekem ezek váltak be a legjobban.Annyira hatásos, hogy kerekebb is lettem, mint ahogy terveztem! ****:))) Jó formálódást!  ;)

Köszi! Már csinálom javában itthon is a kis tréningem...reggelente érzem is mikor ki kellek az ágyból!
:D:D
A guggolást hatásosabbnak érzem mert a kitörést inkább a combom szokta "bánni" :D
(Jessica Rabbit)