2024. November 01. - 13:28:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124483 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Május 22. - 21:31:41
Válasz #195
Nem elérhető

lycanthropus

Szia!

Köszönöm szépen a választ.El is olvastam gyors a linket, de azt nem írták, hogy mennyi ideig javasolják a szedését. Te javaslatod mi lenne?

2009. Május 25. - 15:42:30
Válasz #196
Nem elérhető

vinagi

Szia Linda!
Edzéssel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, de előtte annyit elmondanék magamról, hogy 2,5 évig erőemeltem, amitől nagyon megerősödött a lábam. Ez akkor volt gond, amikor áttértem a "fitneszelős" edzéstervre. Ugyanis, ha 12-10-es ismétlésszámmal guggoltam, akkora súllyal, amennyivel ment, hirtelen megvastagodott a combom. (Ez olyan 55-65 kg-val történt, én 50 kg vagyok). Én is úgy vettem észre, ahogy te is írtad az elején, hogy a felsőtestemhez képest inkább csak formálni kéne a lábamat, nem vastagítani. Ha viszont leveszem a súlyt mondjuk 40 kg-ra, abba a 20 ismétlés meg se kottyan. Legutoljára azt csináltam, hogy guggolás: 35 kg/20-40 kg/2*15-35 kg/max (60), utána mellen guggolás 35 kg/4*12, kitörés 20 kg/3*12. Ez már rendesen kifárasztott és volt is izomláz napokig. Szerinted így jó lesz, vagy valami más edzésprogramot javasolsz?
Köszi előre is!

2009. Május 25. - 17:51:29
Válasz #197
Nem elérhető

lycanthropus

Szia!

Köszönöm szépen a választ.El is olvastam gyors a linket, de azt nem írták, hogy mennyi ideig javasolják a szedését. Te javaslatod mi lenne?

Ja és amit még kérdezni szerettem volna csak kimaradt  ****) ,Atro- Phex-ről mi a véleményed? Hozzá teszem nagyon sokat eszem  Łł=, szóval lehet előnyösebb lenne.

2009. Május 27. - 20:30:57
Válasz #198
Nem elérhető

Atesz

Szia Linda!

Eddig nagyon jó tapasztalatom van az általad ajánlott Gaspari-MyoFusion fehérjéről :-oD
Gondoltam + köszönöm… KÖSZÖNÖM!
Üdv,
Atesz

2009. Május 29. - 18:24:01
Válasz #199
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia!

Ja és amit még kérdezni szerettem volna csak kimaradt  ****) ,Atro- Phex-ről mi a véleményed? Hozzá teszem nagyon sokat eszem  Łł=, szóval lehet előnyösebb lenne.

Szió!

Addig javaslom ameddig el nem éred a kívánt formát ;D.
Egyébként minimum 1, maximum 4 hónapig javasolt szedni.
Az Atro-Phex egy nagyon jó és sokak álltal kedvelt zsírégető!
Őszinte leszek, nekem személy szerint fájt a fejem tőle, úgyhogy 3 nap után abba hagytam  ????... ::) szóval sajnos erről nem tudok érdemben nyilatkozni.

Kezdésnek mindenképpen az Arsont javaslom!  ;)

2009. Május 29. - 18:27:07
Válasz #200
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Eddig nagyon jó tapasztalatom van az általad ajánlott Gaspari-MyoFusion fehérjéről :-oD
Gondoltam + köszönöm… KÖSZÖNÖM!
Üdv,
Atesz

Szia Atesz!

Egészségedre!!!  ;-oo-; :-oD @:-)

2009. Június 03. - 15:52:39
Válasz #201
Nem elérhető

BarbieGigi

Hejjhó!

Linda! Mostanában felmerült bennem egy kérdés: az állandó súlyingadozást hogy bírja a bőröd?  ????...Mert itt 10-20 kilók "röpködnek", én meg látok ilyet is, olyat is. Van akinek szép a bőre, van akinek kevésbé...
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Június 10. - 18:00:12
Válasz #202
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Hejjhó!

Linda! Mostanában felmerült bennem egy kérdés: az állandó súlyingadozást hogy bírja a bőröd?  ????...Mert itt 10-20 kilók "röpködnek", én meg látok ilyet is, olyat is. Van akinek szép a bőre, van akinek kevésbé...
Halihó!

Az a 10-20 az inkább 20-25  ****:))).
Köszönöm kérdésedet még egyben van a bőröm  :D.

2009. Június 15. - 18:57:09
Válasz #203
Nem elérhető

BarbieGigi

Nah, akkor örülök,hogy még egyben vagy...nagyon egyben! ****:))) ****:))))))
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Június 21. - 10:04:41
Válasz #204
Nem elérhető

Trinityke

Szia Linda!

Köszi a tanácsokat, hasznosnak bizonyultak, mert elég szépen fejlődik a fenekem. Bár abban én is benne lennék, hogy adj egy keveset a tiédből,  hogy megússzam a sok melót   :D
Mondjuk egyenlőre még nem 1 nap/1 testészt edzek, mert ahhoz még kezdőnek érzem magam. Nem olyan régen bontottam ketté az edzésem. Igy most hétfő-csüt. láb (főleg fenék) kedd-péntek felsőtestezek. Minden edzés alkalmával hasazok, kardiót viszont nem végzek.
Szóval a fenekemet illetően boldog vagyok. Viszont, amitől most kicsit megijedtem az az, hogy elkezdtem kicsit pocakosodni  :-[
Összesen 2000 körüli kalóriát eszem egy nap, 151g fehérjével 315g szénhidráttal és kb. 30-40g zsírral. Az étkezésemből 3 shake, a többi pedig rendes táplálék. Tudom, hogy tömegelés alatt normális, ha hízok máshova is, de nagyon félek, hogy a kardiótól le fog menni a fenekem is. Hogyan tudom ezt elkerülni? És mikor érdemes szerinted elkezdenem karidózni és szálkásító étrendet követni? Egyáltalán te szálkásításnál milyen edzést és étrendet követsz?
Kb. 2 és fél hónapja edzek súlyokkal, ezalatt az idő alatt kb. másfél kilót híztam. Még jó lenne ennél is nagyobb feneket formálni, de kicsit félek, hogy akkor a hasam meg hájas lesz nagyon... Most egyébként 52 és fél kiló vagyok (161 cm).

2009. Június 30. - 01:47:54
Válasz #205

B1ll4

Vendég
Boldog Születésnapot Linda !!!!!!!!!  :-! :-! :-):-):: :-)! :-)! :-)! (:-)

Kaza is üzeni , hogy sok boldogságot !  :-):-):: :-):-)::

2009. Június 30. - 11:37:24
Válasz #206
Nem elérhető

Kicsibors

Azt a kutya meg a macska; ha ez így van, akkor én sem akarok kimaradni a jóból:  Isten éltessen sokáig, Fitnessbarbie!   ;)****) Łł=

2009. Június 30. - 13:23:16
Válasz #207

B1ll4

Vendég
Elbasztuk Kicsibors , van erre már egy topic , noh de nem gáz ! Linda nem haragszik meg szerintem !  ****:))))))

2009. Június 30. - 20:06:57
Válasz #208
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Dehogy haragszom Bill  ;) .
Aranyosak vagytok, köszönöm a köszöntést!

2009. Június 30. - 20:20:15
Válasz #209
Nem elérhető

Gabe

"Yeah buddy, light weight baby!"