2024. November 01. - 13:18:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124478 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Május 04. - 18:25:56
Válasz #180
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Halihó csajok!!

Dorcika! Mindenképp mutass képet, én is nagyon kíváncsi vagyok! :)
Igazából fogalmam sincs, hogy melyik kategóriába "illenék" inkább. Modellbe talán "húsos" vagyok, és nagyon alacsony is...Formába pedig még nagyon nem elég...Pafff!  ;D Persze még az indulás is csak nagyon távlati cél, de majd meglátjuk!

Linda! Te mit javasolnál inkább számomra?! Segíííttss!  ?:-/  ;D
Hmm ha nem titok megosztod velem pontosan milyen magas vagy?
Igazából én magam is modellben kezdtem....aztán váltottam formára, mivel túl erős voltam a modell kategóriába.
Szóval egy ilyen opció még neked is fenn áll :D.

Egy kép a modell karrieremről.   :D ****:))) :D

2009. Május 04. - 18:34:07
Válasz #181
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
1. Magyar Bajnokság
2. Superbody
3. Mátra kupa Herczog Bettivel  ;D

2009. Május 05. - 10:22:51
Válasz #182
Nem elérhető

Szabó Lívia

Sziasztok!

Linda tutik a képek!! Tetszik nagyon ahogy az első képen jön le a széles hátad, és csak nem a fűrészizmokat látni még ott? Igazán szép az az ív ahogy a derekad jön!
Valamelyik nap én is dobok be fotót, mert sajna nincsen friss. :(
Nagyon alacsony vagyok 156 cm, ez jelenthet hátrányt számomra a forma kategóriába? Most úgy gondolom, hogy a diéta alatt 10 kg-t kell majd leadnom, a mostani 57 kg-ból, de a tükör fog majd segíteni, hogy mennyi az annyi.
Jelenleg napi 6szor eszek, ebből az utolsó étkezés 100% Whey Protein ami edzés után is van egyben. Az utolsó szilárdat délután fél 6kor eszem. Reggelire zabpehely tejjel vagy natúr joghurttal+Whey Protein, aztán 2,5 - 3 óránként kaja (főtt rízs, vízzel, tejjel+gyümölccsel, csirkemell, zöldségek, főzelékek, tartalmasabb levesek, puffasztott rízs, zsírszegény túró, korpás kekszi lyesmi), napközben még egy Whey Protein. Edzés előtt és után iszok egy-egy Attackot és Glutamint. Jah és napi 2,5-3 liter ásványvíz. Azért most a tömegelés alatt becsúszik heti 1-2szer egy fagyi, csoki vagy süti. Szerinted most még "dorbézolhatok" vagy már most jobban kellene a kajára figyelnem? Egyenlőre nem mérem az adagokat, csak szemre pakolom a műanyag dobozaimat. :)
Heti 4szer edzek (mell+bicepsz+has, hát+tricepsz, váll+has, láb) kardiót hónapok óta csak melegítés opcióban nyomok 15 percet köbö, és napi kétszer 25 perc bicikli a munkába, edzésre menés.
Mindenképpen dobok majd képet, mert gondolom ez így kevés.
Kérlek írj egy véleményt! Előre is köszike!
Szép napot  csajok!
Livi

2009. Május 05. - 17:26:28
Válasz #183
Nem elérhető

BarbieGigi

Sziasztok!

Az első képedbe ( Magyar Bajnokság) "bele szerettem"...annyira széééép! ;D Łł=

Hogy milyen magas vagyok?! Nekem nincs testmagasságom, csak test"alacsonyságom"... ;D 152 cm vagyok+45kg. A modell kategóriás lányok nálam sokkal hosszabbak és vékonyabbak. Viszont a formához még nincs elég formám.  ;D
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Május 05. - 17:42:10
Válasz #184
Nem elérhető

H. Laci

2009. Május 05. - 19:29:31
Válasz #185
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Sziasztok!

Linda tutik a képek!! Tetszik nagyon ahogy az első képen jön le a széles hátad, és csak nem a fűrészizmokat látni még ott? Igazán szép az az ív ahogy a derekad jön!
Valamelyik nap én is dobok be fotót, mert sajna nincsen friss. :(
Nagyon alacsony vagyok 156 cm, ez jelenthet hátrányt számomra a forma kategóriába? Most úgy gondolom, hogy a diéta alatt 10 kg-t kell majd leadnom, a mostani 57 kg-ból, de a tükör fog majd segíteni, hogy mennyi az annyi.
Jelenleg napi 6szor eszek, ebből az utolsó étkezés 100% Whey Protein ami edzés után is van egyben. Az utolsó szilárdat délután fél 6kor eszem. Reggelire zabpehely tejjel vagy natúr joghurttal+Whey Protein, aztán 2,5 - 3 óránként kaja (főtt rízs, vízzel, tejjel+gyümölccsel, csirkemell, zöldségek, főzelékek, tartalmasabb levesek, puffasztott rízs, zsírszegény túró, korpás kekszi lyesmi), napközben még egy Whey Protein. Edzés előtt és után iszok egy-egy Attackot és Glutamint. Jah és napi 2,5-3 liter ásványvíz. Azért most a tömegelés alatt becsúszik heti 1-2szer egy fagyi, csoki vagy süti. Szerinted most még "dorbézolhatok" vagy már most jobban kellene a kajára figyelnem? Egyenlőre nem mérem az adagokat, csak szemre pakolom a műanyag dobozaimat. :)
Heti 4szer edzek (mell+bicepsz+has, hát+tricepsz, váll+has, láb) kardiót hónapok óta csak melegítés opcióban nyomok 15 percet köbö, és napi kétszer 25 perc bicikli a munkába, edzésre menés.
Mindenképpen dobok majd képet, mert gondolom ez így kevés.
Kérlek írj egy véleményt! Előre is köszike!
Szép napot  csajok!
Livi

Igazán köszi, de szerencsére ezek 2006-os képek szóval azóta már nem csak ilyen madártömegű izomzattal rendelkezem.  ;D

Azok alapján amit leírtál, úgy tűnik rendben van a táplálkozásod.
Viszont én a helyedben az egyik nap lemérném a helyedben az összerakott kajcsikat kíváncsiság képen, csak hogy tudd mennyi is az annyi.  :)
Mert azért a minimum 2gramm protein/testsúlykilogramm legyen meg minden nap.
Az nem gond egyáltalán ha most becsúszik egy két csaló étkezés, mert legalább jobban fogsz reagálni ha elkezded a diétát.
A 8 hét valóban reális a 10 kg leadásához. Szerintem ezzel nem lesz gond.
A magasságod miatt ne aggódj! Fitness formában a -164cm alatti kategóriában általában ilyen magasak a lányok mint te.
Az edzéseddel kapcsolatban annyit, hogy én a mell edzést időpocsékolásnak tartom egy formás vagy modell kategóriájú lánynak...ezt hagyjuk meg a body-s csajoknak. ;)
Nekem évekig külön mell napom volt, amikor a Steve fölvilágosított, hogy ez totál hülyeség és inkább feküdjek rá helyette az akkoriba igencsak elmaradott vállaimra.
És teljesen igaza volt!  :-){
Sőt a mellem is sokkal esztétikusabb és nőiesebb hogyha nincs úgy szétválva amikor lediétázok.
Persze ez csak egy vélemény, ha te úgy látod, hogy a te esetedben kell még egy kis izom a cicire is, akkor csináld csak.

Várom a képeket, mert igazából akkor tudok majd véleményt mondani az edzés tekintetében!

2009. Május 05. - 19:37:41
Válasz #186
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Sziasztok!

Az első képedbe ( Magyar Bajnokság) "bele szerettem"...annyira széééép! ;D Łł=

Hogy milyen magas vagyok?! Nekem nincs testmagasságom, csak test"alacsonyságom"... ;D 152 cm vagyok+45kg. A modell kategóriás lányok nálam sokkal hosszabbak és vékonyabbak. Viszont a formához még nincs elég formám.  ;D

Hát őszinte leszek Gigi ilyen magassággal valóban igen nagy hátránnyal indulnál a modell lányok között.
Sajnos erre élő példa Eszteró Zsolti Erika nevű tanítványa aki magasan a legjobb adottságokkal rendelkezett az összes induló közül.
Mégis az utolsó helyre rakták, mert teljesen átnéztek rajta a bírák az őt körül vevő igen nyúlánk lányok miatt.

Viszont apró termetednek az a nagy előnye hogy 1-2 kg izom fölkapása hatalmas nagy látványossággal jár.  ;)
Szóval hajrá, kapcsolj rá és célozd meg a forma kategóriát!!!  =/+'  :)

2009. Május 05. - 19:38:47
Válasz #187
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member

2009. Május 06. - 15:57:11
Válasz #188
Nem elérhető

BarbieGigi

Linda! Szépen fogalmaztál: "apró termet" ;D Eddig ez volt a legaranyosabb, amit hallottam!  @-o  ****)
Én is attól tartok, hogy lényegében esélytelen lenne a modell kategória... Bár félek, hogy ezzel a termettel minden kategória esélytelen! ****:)))
De rákapcsolok, és ha eljön az ideje a formát célzom meg! ;)
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Május 08. - 08:22:35
Válasz #189
Nem elérhető

Trinityke

Szia Linda!

Először is gratulálok a testedhez! Gondolom nehéz, kitartó munka eredménye. Rólam annyit, hogy 4 éve rendszeresen edzek, többnyire saját testsúlyos, aerobic és kardió ezdzéseket végeztem eddig. Belekóstoltam már a súlyzós edzésbe is, akkor az meg is hozta a kívánt eredményt. Viszont most más célom van, szeretnék tömeget növelni. Igazából egyetlen testrészem van, ami szeretném, ha sokkal nagyobb lenne, ez pedig a fenekem. Azonban tudom, hogy ezt nem tudom elérni mással, csak tömegnöveléssel és max, ha utána szálkásítok, lemegy belőle vmi, de nem sok és akkor a testem többi része is szép lesz. A kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi idő általában a tömegelés és mennyi az azt követő szálkásítás. Jónak tartod az osztott edzést (h-felső, k-alsó, sz-pihi, cs-felső, p-alsó, hétvége-pihi) az én esetemben? És a sorozatok és szettek között mennyit pihenőidőt javasolsz? Mi a legjobb gyakorlat fenékre a guggolás után? Válaszodat előre is köszönöm.

2009. Május 08. - 10:42:48
Válasz #190
Nem elérhető

Szabó Lívia

Sziasztok lányok!

Itt a nyár, és a 7 vége is!  :-):-)::
Mindenkinek kívánok egy rövidnacós, biciklizős, napozós, bográcsolós laza 7 végét!

Trinityke! Nekem a gugolás melett a merevlábas felhúzás hat be nagyon fenékre.

2009. Május 09. - 10:15:17
Válasz #191
Nem elérhető

Trinityke

Köszi, Lívia a tanácsot. Olvastam már róla, asszem ki is fogom próbálni. Kellemes hétvégét!

2009. Május 19. - 18:30:21
Válasz #192
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Először is gratulálok a testedhez! Gondolom nehéz, kitartó munka eredménye. Rólam annyit, hogy 4 éve rendszeresen edzek, többnyire saját testsúlyos, aerobic és kardió ezdzéseket végeztem eddig. Belekóstoltam már a súlyzós edzésbe is, akkor az meg is hozta a kívánt eredményt. Viszont most más célom van, szeretnék tömeget növelni. Igazából egyetlen testrészem van, ami szeretném, ha sokkal nagyobb lenne, ez pedig a fenekem. Azonban tudom, hogy ezt nem tudom elérni mással, csak tömegnöveléssel és max, ha utána szálkásítok, lemegy belőle vmi, de nem sok és akkor a testem többi része is szép lesz. A kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi idő általában a tömegelés és mennyi az azt követő szálkásítás. Jónak tartod az osztott edzést (h-felső, k-alsó, sz-pihi, cs-felső, p-alsó, hétvége-pihi) az én esetemben? És a sorozatok és szettek között mennyit pihenőidőt javasolsz? Mi a legjobb gyakorlat fenékre a guggolás után? Válaszodat előre is köszönöm.
Szióka!

Hűha tömegnövelés csak fenékre  :o? Ez egy igen nehéz téma.
Figyi egyezzünk meg, én szivesen adok neked a saját fenekemből...úgy kb a felét  :P :D s akkor nem kell fölöslegesen szenvedned a vasak között.

Na jó elég a hülyeségből.
Én a heti 1nap/1 testrészt tartom a legjobbnak.
A te esetedben akkor +1 speciális fenék nap is lehet még.
A tömegnövelés általában 10-12 hetes szokott lenni.....de versenyzők pl. off időszakban van úgy, hogy egész évben "tömegelnek" ;D.

A legjobb gyakik popsira:

-guggolás
-guggolás széles terpeszben
-lábtoló széles lábtartással (lassan)
-kitörés sétálva
-kitörés smith gépen helyben
-padra fellépés
-felhúzás széles terpeszben a végén popsi feszítéssel
És persze az összes popsi gép vagy aerobikos popsi gyakorlat.

Szerintem 1, 1.5 perces pihenőket érdemes tartani.

2009. Május 21. - 23:18:03
Válasz #193
Nem elérhető

lycanthropus

Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni,hogy melyik szer a leghatásosabb kifejezetten zsírégetésre. Pl.: spiropent?
Választ előre is köszi!

2009. Május 22. - 18:08:45
Válasz #194
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni,hogy melyik szer a leghatásosabb kifejezetten zsírégetésre. Pl.: spiropent?
Választ előre is köszi!

Szióka!

Hát a spirot én annyira nem ajánlanám..... :-\!
Próbáld ki inkább ezt :

Muscle Asylum Project - Arson
http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=77&products_id=855

@:-)