2024. November 01. - 13:37:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124488 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2009. Április 24. - 16:51:29
Válasz #165
Nem elérhető

izomboy

2009. Április 24. - 17:04:46
Válasz #166
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2009. Április 24. - 17:20:13
Válasz #167
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member

2009. Április 24. - 19:37:02
Válasz #168
Nem elérhető

Fáni

Szia Linda!

Igen, utólag én is rájöttem, hogy kellett volna adatokat írni! !+"%
Na szóval most 160 cm vagyok és 59 kg. Napi olyan 120-150 g fehérjét szoktam bevinni.
63 kg-ról indultam március végén, még jó pár kiló hátra van, de nem adom fel!  @:-)
Tudsz valami jó készítményt ajánlani amiben minden szükséges vitamin benne van?
Kinéztem még a Dymatize Liquid L-Carnitine-t is. Szerinted sokat segítene a fogyásban vagy elég a Hydroxy?

Különben nagyon jól nézel ki ám! ****) Csak így tovább!
Because you are what you eat

2009. Április 25. - 07:12:31
Válasz #169
Nem elérhető

BarbieGigi

Tényleg nagyon csini ez az új kép Linda! Szééép!  ****:))))))

A héten kihagytam néhány edzést...Olyan fáradt voltam meló után, hogy mozdulni se esett jó!  ˝=/ Rendesen szégyenlem magam emiatt!  ˝=/ ;D

Fáni!Sok sikert a további fogyáshoz! Szépen haladsz!!  ;)
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Április 30. - 08:54:26
Válasz #170
Nem elérhető

Szabó Lívia

Sziasztok lányok!

szeretnék az őszi versenyszezonba indulni fitnesz forma kategóriába. Kérlek segítsetek nekem hogy mikor merre milyen amatőr versenylehetőségek vannak! Eddig még nem indultam fitnesz formába, csak P.E teszteztem. De semmi kedvem nincsen már 100-szor legugolni. :)
Előre is köszi szépen!
Szép napot mindenkinek!

Livi

2009. Május 02. - 00:08:23
Válasz #171
Nem elérhető

Dorcika

Szia Lívia!

Szerintem még nincs fent az őszi versenyek idöpontja..de ha megtudok valamit irok :)

Linda tudod esetleg engem is érdekelne  ****:)))))) Mizújs?Indultál most tavasszal?Remélem igen ;)

puszi

2009. Május 03. - 13:58:39
Válasz #172
Nem elérhető

BarbieGigi

Hejjhó lányok! Abban tudnátok segíteni, hogy meg kell-e felelni valamilyen kritériumnak egy fitness forma vagy modell versenyen? Van bármilyen előírás vagy követelmény? Az induláson már én is sokat gondolkoztam...persze  csak akkor,ha sokkal sokkal jobb formában leszek! ;D

(Bertold Brecht )

2009. Május 03. - 19:52:55
Válasz #173
Nem elérhető

Dorcika

Szia BarbieGigi!

Én formában indultam,mert tudom magamról hogy izomzatilag sok lennék modellbe..
De ha megnézel egy-két verseny fotóit,akkor igazából Te is el tudod dönteni hogy hova tartozol!:)
Modellben viszont a szép arcot,dekoratív megjelenést,cicit-popsit is nézik :)
Sokan megpróbálják mindkét kategóriát.."próba cseresznye"  :D

2009. Május 03. - 22:41:53
Válasz #174
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Lívia!

Szerintem még nincs fent az őszi versenyek idöpontja..de ha megtudok valamit irok :)

Linda tudod esetleg engem is érdekelne  ****:)))))) Mizújs?Indultál most tavasszal?Remélem igen ;)

puszi

Helló Dorci!

Az őszi szezonról még nem sok pontos infót tudok, de gondolom a szokásos : Magyar Bajnokság, Ausztria kupa, Elite versenyek ....jahh és persze Pintér Ferenc jóvoltából novemberben a WABBA vb.
A tavaszt én kihagyom, pár hete kezdtem még csak el 7-8 hét kihagyás után újra edzeni.
Látom te teljes bedobással ott vagy már a szezon első versenyein...viszont sajna még egy képet sem láttunk rólad  :(.
Kérhetnénk pár verseny vagy felkészülős profi vagy akár otthoni fotót rólad  ::) :)!?
Mesélj hogyan értékeled az eddigi két versenyt illetve, hogy sikerült a forma és te mennyire vagy elégedett?

2009. Május 04. - 12:25:09
Válasz #175
Nem elérhető

Szabó Lívia

Sziasztok lányok!

előre is köszi szépen!
Be szeretnék célozni egy időpontot az őszi szezonra. Jelenleg a tömegelés égisze alatt feljött pár kg (pontosan 7! jujj!!), ami remélem részben izom és víz is (az Attack miatt), és nem egészében zsír. Remélem még tudok nőni is picit mielőtt a szálkásítást el kell kezdenem! Én úgy számolok, hogy 2hónap alatt le kell tudnom dobni a feles zsírt, addig pedig még van időm növekedni is. :) Mik a tapasztalataitok?
Dorcika! Kérlek rakja be egy két képet! Kíváncsi vagyok! Én is a forma kategóriát célzom be. Szeretnék nagyobb tömeget.
szép napot csajok!
Livi

2009. Május 04. - 16:28:03
Válasz #176
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Igen, utólag én is rájöttem, hogy kellett volna adatokat írni! !+"%
Na szóval most 160 cm vagyok és 59 kg. Napi olyan 120-150 g fehérjét szoktam bevinni.
63 kg-ról indultam március végén, még jó pár kiló hátra van, de nem adom fel!  @:-)
Tudsz valami jó készítményt ajánlani amiben minden szükséges vitamin benne van?
Kinéztem még a Dymatize Liquid L-Carnitine-t is. Szerinted sokat segítene a fogyásban vagy elég a Hydroxy?

Különben nagyon jól nézel ki ám! ****) Csak így tovább!
Szia!

120-150 gramm protein az elég jó!
És ha a fogyásod is ilyen jól megindult, akkor valószínű a szénhirdát mennyiséget is teljesen jól sikerült belőnöd  Łł=.
Ügyes vagy, csak így tovább ****:)))))) ;)!
Mint zsírégető a Hydroxycut az egyik legjobb választás, természetesen ha használsz mellé L-carnitin-t is az csak még jobb lehet  :).
Amerikában pl. a gyerekeknek minden nap adnak egy kanállal reggelente.
Sajnos a Dymatize L-karnitin jelenleg elfogyott üzletünkből, de a Twinlab Mega L-carnitin-t (4400Ft) én ugyanolyan nyugodt szívvel ajánlom neked!
Vitaminok közül én az optimum Opti-Women vitamint kedvelem nagyon.

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=39&products_id=427

2009. Május 04. - 18:09:07
Válasz #177
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Hejjhó lányok! Abban tudnátok segíteni, hogy meg kell-e felelni valamilyen kritériumnak egy fitness forma vagy modell versenyen? Van bármilyen előírás vagy követelmény? Az induláson már én is sokat gondolkoztam...persze  csak akkor,ha sokkal sokkal jobb formában leszek! ;D

Szia Gigi!

Mi újság? újra bele vetetted magad a hardcore edzésekbe?  :)
A képeid alapján szerintem nyugodtan megcélozhatod a modell kategóriát.  ;)
Szerintem tavasszal ha van lehetőséged ugorj el pár versenyre és szemügyre veheted mik a követelmények.

2009. Május 04. - 18:15:20
Válasz #178
Nem elérhető

BarbieGigi

Halihó csajok!!

Dorcika! Mindenképp mutass képet, én is nagyon kíváncsi vagyok! :)
Igazából fogalmam sincs, hogy melyik kategóriába "illenék" inkább. Modellbe talán "húsos" vagyok, és nagyon alacsony is...Formába pedig még nagyon nem elég...Pafff!  ;D Persze még az indulás is csak nagyon távlati cél, de majd meglátjuk!

Linda! Te mit javasolnál inkább számomra?! Segíííttss!  ?:-/  ;D

(Bertold Brecht )

2009. Május 04. - 18:17:22
Válasz #179
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Sziasztok lányok!

előre is köszi szépen!
Be szeretnék célozni egy időpontot az őszi szezonra. Jelenleg a tömegelés égisze alatt feljött pár kg (pontosan 7! jujj!!), ami remélem részben izom és víz is (az Attack miatt), és nem egészében zsír. Remélem még tudok nőni is picit mielőtt a szálkásítást el kell kezdenem! Én úgy számolok, hogy 2hónap alatt le kell tudnom dobni a feles zsírt, addig pedig még van időm növekedni is. :) Mik a tapasztalataitok?
Dorcika! Kérlek rakja be egy két képet! Kíváncsi vagyok! Én is a forma kategóriát célzom be. Szeretnék nagyobb tömeget.
szép napot csajok!
Livi
Üdvözlünk a fórumon Lívia !

Őszig még van időd...addig még tömeget is tudsz magadra pakolni, s egy jó forma is bele fér.
Igazából erre nem lehet választ adni, hogy 2 hónap elég-e. ::) Ez nagyon egyéni!
Nekem biztos nem lenne elég  :D.
Álltalában a versenyzők 12 hetet szoktak diétázni.
De ha neked elég a 8 hét, akkor te a szerencsések közé tartozol. :P

Nyugodtan dobhatsz be magadról te is képeket!  ;)