2024. Szeptember 21. - 10:50:15
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Steve Namat (Németh István) - IFBB Pro Bodybuilder - Segít ebben a témában!  (Megtekintve 306199 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

2007. December 18. - 02:54:55
Válasz #255
Nem elérhető

iguigu


szia.
segítséget szeretnék kérni abban hogy,a feleségemmel egy helyen edzek Ő most kezdte kb. 3 hete . A probléma a következő nem durran be ill. nem lesz izomláza neki ,pedig edzővel edz de ő se tudott semmit mondani.
Előre is thx.
igu ????... ????... ????...

2007. December 18. - 07:20:36
Válasz #256
Nem elérhető

endre66


Nehogy már az edző akarja bedurrantani a felségedet! :-/-
Támadjatok szuperszettel, minimális pihenőkkel, lassú és gyors mozgás váltogatásával...

2007. December 18. - 10:36:50
Válasz #257
Nem elérhető

Bubee


szia.
segítséget szeretnék kérni abban hogy,a feleségemmel egy helyen edzek Ő most kezdte kb. 3 hete . A probléma a következő nem durran be ill. nem lesz izomláza neki ,pedig edzővel edz de ő se tudott semmit mondani.
Előre is thx.
igu ????... ????... ????...

Eszik elég szénhidrátot?  ::)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. December 18. - 11:54:53
Válasz #258
Nem elérhető

Johnnyx


Szia,

Volna egy problémám. Mostanában kisebb emésztési gondjaim vannak (főleg a bélgázok megszaporodásával van a baj). Úgy vettem észre, hogy a fehérjém okozhatja ezt (...... 100% whey pro. prof.). Elképzelhető ez? Tudnál esetleg valami jobb minőségű fehérjét ajánlani amivel nem lesz ilyen gondom?
Előre is köszi.
Egyetek zabot!

2007. December 20. - 16:57:38
Válasz #259
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szia Steve!

Most találtam rá erre a fórumra, már rég óta nem foglalkozom a testépítéssel, de mostanában megint érdekelni kezdett a dolog. Először is gratulálok neked, a testépítésben elért eredményeidhez! Nekem egy két tanácsra lenne szükségem. Én most 27 éves vagyok! 12-16 éves koromig kerékpár versenyző voltam, majd 16-22 éves koromig súlyzós edzéseket végeztem, de persze a kerékpár is megmaradt melette de már nem versenyszerűen. Elég vékonyka legény voltam 16 évesen. 59 kg és 177cm magas. Nagyon nehezen híztam mindig bár elég jó minőségben. 6 év gyúrás alatt sikerült 59-ről 86kg ra felhíznom. Elég jó minőségben, hasamon látszottak a kockák, nem voltam nagyon vizes, zsíros. De 6 év után jött egy forduló pont az életemben és inkább csak buliról bulira jártam az edzéseket pedig elhanyagoltam majd teljesen abbahagytam. Kerékpározom néha aztán ennyi az edzésem. Most 70kg vagyok és 179cm magas. Szerencsére nem zsírosodtam el a semmittevésben inkább csak csúnyán elvesztettem az izomtömegem. Vékony vagyok de szálkás. Most újra szertném kezdeni a testépítést. Azért emlékszem még sokmindenre nem felejtettem el a gyakorlatokat. Az teljesen egyértelmű hogy a 0-ról kell kezdem mint bármelyik kezdő. De viszont kiváncsi lennék, hogy most vajon megint ugyan olyan sok idő lesz elérni a régi formám vagy emlékszik a szervezet és esetleg hamarbb vissza jön a régi fizikum? Efellől már sokféle legendát halottam de gondoltam megkérdezek egy olyan profit mint te. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy milyen táplálék kiegészítőket javasolnál így a kezdéshez? Láttam egy olyat reklámozni az oldalon, hogy nitro-tech hardcore. Nem egy olcsó termék, de azt írják nagyon hatásos. Bár igaz mindegyikre ezt szokták mondani. :) Ez a protein jó lenne nekem a kezdéshez vagy esetleg valami más fajta?
Válaszodat előre is köszönöm. Üdv. Frici.
Szia Frici!

Nos, köszönet Yanou-nak (megint) mert az ő válasza után már nem igazán lehet mit hozzáfűzni a témához. Még talán annyit, hogy ne feledd, hogy legnagyobb százalékban a táplálkozáson múlik a siker! Lehetnek fantasztikus edzéseid, ha nem viszel majd be elég proteint akkor a várt fejlődés elmarad vagy jelentősen lelassul.

Milos Sarcev is mindig ezt mondta nekem példának:

Lehet egy építkezésen akár 100 munkás, ha nincs építőanyaguk nem fognak tudni házat építeni még egy egérnek sem.

Viszont ha minden építőanyag adott akkor elég akár 2 munkás is és nemcsak házat, hanem akár palotát is építhetnek! Csak idő kérdése.

 8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 21. - 03:40:31
Válasz #260
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Johnnyx kérdésére,a válasz(bár nem okoskodni akarok),igen az a bizonyos fehérje okozza a puffadást sajnos,cseréld le minőségibb termékre pl.Nitrotech Hardcore-ra.Nem ugyanaz az árkategória,de a minőség sem.
Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2007. December 21. - 04:54:00
Válasz #261
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

Helló Steve!

Egy olyan témában kérném a segítségedet, sőr inkább a véleményedet, ami rajtam kívül valószínűleg másokat is érdekelhet. Ezek a különböző szárazizom-növelő, prohormon-illetve szteroidszerű, de legálisan kapható készítmények.

Te, mint elismert és sokat látott IFBB profi, hogyan látod ezeknek a termékeknek a hatásosságát, mennyivel jobbak egy átlagos kiegőszítőnél, egy átlag kieg-kombónál (fehérje, tömegnövelő, kreatin-transzport, BCAA-k, aminosavak, NO-fokozók, erőfokozók stb.), mennyivel megterhelőbbek a szervezet számára, és persze mennyivel kevesebbek egy szteroidtól. Nyilvánvaló, hogy ezekkel sem érhető el olyan fejlődés, mint egy szteroiddal, de megéri-e a szedésük a maguk esetleges kockázatával az átlag kiegészítőkkel szemben.

Egy helyen korábban már írtad, hogy ALRI termékeket nem próbáltál még, de az Anabolic Xtreme-től a Hyperdrol-t használtad már, és a terméktesztekből azt is megtudhattuk, hogy Linda, nő létére, bevállalta az Orastan-A-t, ami igen dícséretes és maximális eltökéltséget jelent :-)!. Kiváncsi lennék, hogy Neked/Nektek hogy váltak be ezek a készítmények, hozták-e azt az eredményt, ami elvárható tőlük.

Az islandsupplements.com-on anabolic-hormone alternative-ként vannak kategorizálva pl. a következő termékek:
ALRI: Bad Ass Mass, Jungle Warfare, Anabolic Xtreme: Hyperdrol X2, Mass FX, MHP: Sarm-X, Leukidrol-SR, A-Bomb, MuscleTech: Musclebuilding Stack, Leukic, Anator P70, jövőbeli termékek közül pedig a BSN: NCG-CR és a MuscleTech-től az Anabolic Halo.

Emellett külön kategóriát képeznek ezen az oldalon a prohormonok, 3 kategóriára felosztva: Superdrol és klónjai, Halodrol-50 és klónjai, Cutting prohormonok. Superdrol klónok pl. AMS: Super Mastervol, illetve Anabolic Xtreme: SuperDrol NG.
Halodrol-50 klón pl. Peak Performance: ProMagnon-25. Cutting prohormon pedig pl. Ergopharm: 11-Oxo, illetve a Gaspari: Orastan-A-nak megfelelő CTD Labs: Winadrol. Emellett ez az oldal sima prohormonként kategorizálja pl. az ALRI: Pro-Anabol-t, vagy mondjuk az AX-től a 3-AD-t. Plusz ott van a rengeteg olyan termék, amiket kis hazánkban nem forgalmaznak.

Steve, most őszintén ;), mennyire érik meg az árukat (mindenféle értelemben) ezek a termékek? Érdemes ezeket már 1-2 év edzés után szedni, vagy csak akkor érdemes őket bevetni, ha már megállt a fejlődés, de az ember nem akar szteroidhoz nyúlni? Vagy megfelelő edzés, kajálás, alap kiegészítők szedése is elegendő a célok eléréséhez, ha valaki egy neki tetsző, nem versenyképes, de kidolgozott fizikumot szerezne? Kellenek ezek a cuccok, vagy "támogatásnak" elég egy kis NO-fokozó, pörgető, tesztófokozó cucc (pl. kis Altered State, Aplodan, Nitrix, Axis-Ht, miegyebek)?

Én a magam részéről még csak az ALRI termékeit próbáltam, eddig a Jungle Warfare/Bad Ass Mass/Pro-Anabol/Restore-kombóból véglegesen a Jungle-t abszolváltam, jelenleg a BAM és a Pro-Anabol megy párhuzamosan. Eddig tömegben jött a heti 1-1 kiló, és erőben is volt növekedés, de igazán ezen a héten kezdem érezni a dolgot. Nem tudom, hogy ezt a 3. komponens, a Pro-Anabol okozza-e önmagában, vagy a Bad Ass Mass-el karöltve hozzák ezt a hatást, mindenesetre most kezd beindulni a cucc >:D. Kiváncsi leszek a végére, ez majd majd másfél hónap múlva kiderül.

Steve,  nagyon érdekel a Te véleményed ezekkel a cuccokkal kapcsolatban, de örömmel fogadom bárki hozzászólását, aki próbált már hasonló terméket. Addig is: /7% :-oD =/+' :-)- /7% :-oD =/+' :-)-
Hi,

Nos, sztem az a gond, hogy már a bőség zavarában "szenvedtek"... ;D

Nem igazán vagyok jó az ilyen "extra cuccok" osztályozásában mivel sajnos a naturál korszakomban (1983-2003-ig  :D) lemaradtam ezekről...hadd ne mondjam, hogy milyen minőségű cuccokat használtam akkoriban...így utólag már látom, hogy sokkal nagyon fejlődést is el tudtam volna érni, ha ilyen minőségi extrák is a rendelkezésemre álltak volna.

De mivel azóta már 2-3 gyógyszeres kúrát csinálok évente, hatalmas elvárásokkal kell szembe néznem...sajna nincs időm ilyenekkel tökölni...sajnos profi szintű izomépítéshez kevés a hatásuk (ugyebár 1-2 gyógyszerhez képest). Viszont a gyógyszeres kúráim között az utóbbi 2 évben ilyen cuccokkal hidalom át a katabolikus időszakot...nem is akárhogyan!  :-O Viszont mivel szoktam használni jóval erősebb anyagokat is, ezért szerintem sem a hatásukat, sem pedig a mellékhatásaikat tekintve nem vagyok jó tesztalany. Mert szerintem Schumacher-nek is elég vicces lenne azt mondani, hogy óvatos legyen az M0-son... :-OO

Viszont gondoljuk bele, hogy ha én még különböző szintetikus anyagok használata után is nagy sikerrel alkalmazom ezeket a típusú termékeket akkor egy átlagos naturál felhasználó milyen eredményeket produkálhat majd velük.

Most például egy szinte tökéletes kombinációt alkalmaztam a versenyek után és soha nem sikerült még ilyen zökkenőmentesen áthidalnom a verseny utáni időszakot! Itt már írtam erről a komboról:

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=260.msg7056#msg7056


És hogy mikor érdemes ezeket a cuccokat naturálon szedni? Mindenképpen 18 éves kor felett és minimum 2-3 év edzésmúlt után. Habár az még mindig elég kevés, hisz én kizárólag a testépítésnek éltem 0-24 órában, de így visszagondolva 2-3 év edzés után szart sem tudtam még a mostani szintemhez képest...holott még most is csak kezdem kapiskálni a dolgokat.
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 21. - 05:01:32
Válasz #262
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Csá!!! Igaz e az hogy milos felkészul a 2008as Japán Gpre???  0o0o0
Sztem csak blöfföl... ;D

Nézd, én 9 héten keresztül végigkísértem a napjait...ha így folytatja, még szanatóriumba is kerülhet, nehogy profi színpadra. Eszméletlen életritmusa van!  :-O
Ráadásul idén 2 új cége is lett (az egyik 1-2 hete) egy társával közösen...kizárt, hogy ilyen körülmények között normálisan fel tudjon készülni egy versenyre. Igaz, kondíció szempontjából 1 héten belül színpadra tudna állni csontszárazon...de izmot is kellene (vissza)építeni, ahhoz meg túlságosan elfoglalt.

Minden esetre szuper lenne együtt versenyezni vele!!!  :o @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 21. - 16:31:53
Válasz #263
Nem elérhető

Johnnyx


Johnnyx kérdésére,a válasz(bár nem okoskodni akarok),igen az a bizonyos fehérje okozza a puffadást sajnos,cseréld le minőségibb termékre pl.Nitrotech Hardcore-ra.Nem ugyanaz az árkategória,de a minőség sem.


Köszi. Egyébként és is a Nitrotech-re gondoltam.  :-oD
Egyetek zabot!

2007. December 22. - 23:48:41
Válasz #264
Nem elérhető

Yanou


Szia Steve!

(Zárójelben jegyezném meg: pirulós szmájli, meg  :-){ remélem tudod mire értem)

A véleményedre lennék kíváncsi...
Összeállítottam magamnak egy stack-et, amit február/március környékén indítanék útjára, ha addig a cumók végösszegét ki tudom spórolni az eklézsiából.
A következőkből állna:
- AX Hyperdrol
- BSN NO-Explode
- Muscletech Aplodan
- Muscletech Gakic
- ON 100% Whey Gold Standard
- ISS Super Vitamin Pack

A stack indítását attól is függővé tenném, hogy mikor jön el egy nagyobb gát a fejlődésemben. Progresszívan edzek, jelenleg pl fekvenyomásban még két melledzés időközönként tudok a használt súlyon emelni +1 kilót (első edzésen 6-os sorozatok, következő edzés alkalmával 8-as sorozatok, majd jön a plussz 1kg 6-os sorozattal, majd 8-assal, aztán megint emelés és így tovább...), evezésnél ez az emelés minden egyes hátedzésnél +2kg 10-es sorozatokkal. Nem vagyok híve a piramis módszernek, a súlyok pakolászásának, a bemelegítő sorozat után egy adott súllyal nyomom le a gyakorlat összes sorozatát, az utolsó sorozatot lehetőség szerint bukásig. Ha ez a progresszivitás megszakad, vagy már olyan mértékben visszaesik, hogy szükségesnek látom az alap dolgokon túlnyúló kiegészítők használatát, akkor szeretném bevetni a fentieket egy nagyobb lökést remélve tőlük. Működhet a fenti combo, vagy esetleg kicserélnél az összeállításban komponenseket, esetleg hozzátennél még valamit? Bármilyen javaslatra nyitott vagyok!

Elöljáróban is Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Neked, Lindának, valamint a fórum összes tagjának!
Köszönettel:
Yanou  /:-)

2007. December 26. - 11:29:50
Válasz #265
Nem elérhető

hopika


Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. December 26. - 22:40:16
Válasz #266
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 27. - 15:07:03
Válasz #267
Nem elérhető

Trash314


Tiszeletem Steve!

Kérdéssel fordulnék hozzád!
Egy 90 kg-s kb. 20 - 25%-os testzsír "fedettség" mellé diétához - időszakos lebontásban -  milyen ch bevitel és protein bevitel lenne szerinted szükséges, ill. mennyi idő - hét, hónap -  lenne az optimális a megfelelő étrend, súlyzós edzés és kardió mellett a végrehajtáshoz?
Kardió szempontjából a fokozatosság - tehát napi 1X45 - 50 perc? -, majd később a napi 2 alkalom lenne ami úgyszólván jól kiegészítené a súlyzós edzéseket?
Az ilyen testsúly "szálkásításához" milyen "végleges" testsúly a megfelelő véleményed szerint?

Válaszodat előre is köszönöm!

Utólag is boldog Névnapot Kívánok, illetve engedd meg, hogy Gratuláljak az elért sikereidhez!

2008. Január 02. - 14:48:21
Válasz #268
Nem elérhető

Szergej


Hello Steve!

Szeretnék belevágni egy Anabolic Extreme kúrába, ami az eredeti elképzelésem szerint Hyperdrol és Mass FX kombó lenne. Viszont láttam egy komplett stacket ami nem kerülne lényegesen többe jár mellé Retain. Valószínűleg ez lesz a végleges viszont a nagy problémám az, hogy nem állok túl jól anyagilag(bölcsész vagyok ;D) és nem tudom h megérné e egy hónapig szedni vagy inkább vegyek 2 doboz hyperdrolt, ami két hónapot jelent. Nem önmagában szedném a fehérje + kreatin kombó az alap. Ez a nagy problémám...

Válaszodat előre is köszönöm!

Szergej

2008. Január 04. - 17:58:15
Válasz #269
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Üdv Mindenkinek!

Épp egy költözés után vagyok és egyenlőre csak néha netezek az Extremefit Áruházból...amint bekötik a netet a lakásban újra rámozdulok jobban a témákra!


 @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."