2024. Szeptember 21. - 08:45:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Steve Namat (Németh István) - IFBB Pro Bodybuilder - Segít ebben a témában!  (Megtekintve 306152 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Január 07. - 11:28:47
Válasz #270
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szia Steve!

(Zárójelben jegyezném meg: pirulós szmájli, meg  :-){ remélem tudod mire értem)

A véleményedre lennék kíváncsi...
Összeállítottam magamnak egy stack-et, amit február/március környékén indítanék útjára, ha addig a cumók végösszegét ki tudom spórolni az eklézsiából.
A következőkből állna:
- AX Hyperdrol
- BSN NO-Explode
- Muscletech Aplodan
- Muscletech Gakic
- ON 100% Whey Gold Standard
- ISS Super Vitamin Pack

A stack indítását attól is függővé tenném, hogy mikor jön el egy nagyobb gát a fejlődésemben. Progresszívan edzek, jelenleg pl fekvenyomásban még két melledzés időközönként tudok a használt súlyon emelni +1 kilót (első edzésen 6-os sorozatok, következő edzés alkalmával 8-as sorozatok, majd jön a plussz 1kg 6-os sorozattal, majd 8-assal, aztán megint emelés és így tovább...), evezésnél ez az emelés minden egyes hátedzésnél +2kg 10-es sorozatokkal. Nem vagyok híve a piramis módszernek, a súlyok pakolászásának, a bemelegítő sorozat után egy adott súllyal nyomom le a gyakorlat összes sorozatát, az utolsó sorozatot lehetőség szerint bukásig. Ha ez a progresszivitás megszakad, vagy már olyan mértékben visszaesik, hogy szükségesnek látom az alap dolgokon túlnyúló kiegészítők használatát, akkor szeretném bevetni a fentieket egy nagyobb lökést remélve tőlük. Működhet a fenti combo, vagy esetleg kicserélnél az összeállításban komponenseket, esetleg hozzátennél még valamit? Bármilyen javaslatra nyitott vagyok!

Elöljáróban is Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Neked, Lindának, valamint a fórum összes tagjának!
Köszönettel:
Yanou  /:-)
Hi,

Bocsi a késésért, mostmár újra jobban be tudok majd kapcsolódni a fórumozásba!  @:-)


Nos, Stack-ed elég jónak mondható!  ;-oo-;

Szóval nem is akarok belekötni, hisz általában mindenkinek más válik be...inkább csak javaslatokat adnék.

A Hyperdrol-t ugyebár jópár cucc tudná helyettesíteni, sok hasonló szárazizomtömegnövelő létezik. De ha már az Anabolic Xtreme-nél tartunk, akkor mostmár kapható a Superdrol is, ami akár még jobb választás lehet...de erre a témakörre meg különösen igaz az, hogy minden ember, minden hormonszint más és más...ki kell tapasztalni mi az ami a legjobban müködik.

Az NO-Xplode szuper választás!

Az Aplodan ugyebár nagyban hasonlít a kreatinhoz...én mindig a folyékony formulákat preferálom, pl. Cell-Tech...de az is igaz, hogy egy NO-Xplode-CellTech-ON 100% Whey kombo kb. 3 órán belüli legurítása okozhat emésztési problémákat.

A Gakic-szerű cuccokban nem hiszek annyira, pontosabban fogalmazva nincsen rájuk szükségem, hisz szoktam alakalmazni "erősebb hatóanyagokat" is...de egyébként sem az erő/állóképesség a lényeg nálam. Keményen edzek, de végsősoron a maximális vérbőség számít!

Az ISS vitamin is jó választás és anyagilag is kedvező.


Már csak némi aminosavat hiányolok a Stack-ből. Glutamin, BCAA, folyékony amino... Ha lesz rá anyagi kereted iktasd be legalább a glutamint! 8-)



További jó edzést kívánok és utólag is köszönöm a jókívánságaidat!!!


 @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Január 07. - 11:54:39
Válasz #271
Nem elérhető

hopika


Pisti!

Kérdezek én is...

Ha lemegy a mostani 1 hónapos Musclebuilding stack-em(2doboz M.B.S.+Celltech+fehérje(OnWhey,Nitrotech,ProbolicSr)+OptiMen+GlutaminSr) kezdeni akarom újra a "pucolást".
Eredetileg azt terveztem,hogy
2(vagy 3 hónapig-attól függ,hogy néz ki a testkompozíció) hónapig Aplodan+Thermogain+Optimen+GlutaminSr+Fehérje fog menni,majd levezetésnek egy Schredde stack jönne.

Szted ez jó választás,vagy lehetne módosítani még rajta?

Várom válaszod,üdv
Tamás
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Január 07. - 14:42:47
Válasz #272
Nem elérhető

Karcsi


Szia Steve
Az lenne a kérdésem,hogy a Superdrol mellé vagy után kell-e szedni pct-t ?
no-xplode , trumass,és még sinta6 menne mellé és edzés közben egy kis folyékony amino.

2008. Január 07. - 17:54:48
Válasz #273
Nem elérhető

Kola


hello Steve!

mit ajánlanál még napi 2adag True Mass folyékony amino és lefekvés előtt 1 adag Syntha 6 mellé?
előre is köszönöm
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Január 07. - 21:10:47
Válasz #274
Nem elérhető

fastor


SZia STEve! annyi lenne a gondom hogy kipróbáltam a vaport(termékminta a fittparádéról) és bevettem, akkor edzés közben fura hatása van(mikor súly van a kezemben oylankor jó de amint nincs még a hulla is jobb nálam) abbahagyom az edzést és elkezd rázni a hideg! de angyon ma egy félórát ültem még a pultnál míg egyáltalán menni tudtam úgy remegtem:S és ez már a második ilyen:S mitöl van ez?
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Január 09. - 00:48:54
Válasz #275
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Tiszeletem Steve!

Kérdéssel fordulnék hozzád!
Egy 90 kg-s kb. 20 - 25%-os testzsír "fedettség" mellé diétához - időszakos lebontásban -  milyen ch bevitel és protein bevitel lenne szerinted szükséges, ill. mennyi idő - hét, hónap -  lenne az optimális a megfelelő étrend, súlyzós edzés és kardió mellett a végrehajtáshoz?
Kardió szempontjából a fokozatosság - tehát napi 1X45 - 50 perc? -, majd később a napi 2 alkalom lenne ami úgyszólván jól kiegészítené a súlyzós edzéseket?
Az ilyen testsúly "szálkásításához" milyen "végleges" testsúly a megfelelő véleményed szerint?

Válaszodat előre is köszönöm!

Utólag is boldog Névnapot Kívánok, illetve engedd meg, hogy Gratuláljak az elért sikereidhez!
Szia!

A lényeg a proteinbevitel...hacsak nem akarsz az izomtömegedtől is megszabadulni... @-o

Véleményem szerint napi min. 2 g protein kellene testsúlykilogrammonként...tehát a Te esetedben min. napi 180 g. Majd a későbbiekben mikor már tovább csökkented a CH-t akkor még magasabbra emelheted a protein beviteledet (aminek min. 50%-a származzon szilárd tápanyagokból).

A CH bevitel attól függ, hogy eddig mennyit ettél...mennyivel növeltél tömeget, illetve mennyivel tartottad utána a súlyodat. Én mikor a tömegnövelés végén elkezdem a szálkásítást akkor általában meg szoktam tartani a tömegnöveléskor alkalmazott CH bevitelt, viszont ilyenkor ez már csakis minőségi lehet...rizs, héjában sült burgonya, zabpehely, zöldségek... Emellett beiktatom a kardió edzéseket és ezek a változtatások általában már súlyvesztést szoktak okozni. Majd ha kezd stagnálni a fogyás, akkor változtatok vagy az edzséprogramomon vagy az étrendemen...de a lényeg a fokozatosság!

Mennyi idő szükséges a fogyáshoz...? Erre nem lehet így válaszolni, ez nagyon sok dologtól függ. De minimum 8 hetet rá kell szánni egy diétára még hobbiszinten is! Én soha nem mértem a testzsírszázalékomat... Az adatokból amit megadtál előreláthatólag min. 8-10 kilót kell fogynod, hogy szignifikáns változást érj el. Ha meg testépítő versenyre készülnél akkor lenne az sztem 18 kilós fogyás is... :-OO

A kardióedzéseket sztem kezdd el heti 3-4 x 30 perccel és fokozatosan emeld! Ne feledd, a leghatásosabb időpont a kardiózásra: reggel éhgyomorra! Ha meg tudod oldani akkor Te is eszerint járj el!  8-}


Most hirtelen csak ennyit tudok tanácsolni, mert ez azért elég szerteágazó témakör. De ha menet közben kérdéseid merülnének fel akkor ne tartsd magadban őket!  8-)



Köszönöm az elismerő szavakat és a jókívánságokat is!


Minden jót és sok sikert!!!  =/+'
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Január 10. - 00:35:12
Válasz #276
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szia,

Volna egy problémám. Mostanában kisebb emésztési gondjaim vannak (főleg a bélgázok megszaporodásával van a baj). Úgy vettem észre, hogy a fehérjém okozhatja ezt (...... 100% whey pro. prof.). Elképzelhető ez? Tudnál esetleg valami jobb minőségű fehérjét ajánlani amivel nem lesz ilyen gondom?
Előre is köszi.
Szia!

Egyébként legtöbbször a tojásfehérje alapú proteinporoknál fordulhatnak elő problémák a bélgázzal...

A proteinbevitel a legfontosabb, úgyhogy mindenképpen kell proteinporokat is fogyasztani...úgyhogy válassz minőségi, megbízható termékekeket!!!


www.legjobbtaplalekkiegeszitok.hu


 @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Január 10. - 00:44:55
Válasz #277
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Hello Steve!

Szeretnék belevágni egy Anabolic Extreme kúrába, ami az eredeti elképzelésem szerint Hyperdrol és Mass FX kombó lenne. Viszont láttam egy komplett stacket ami nem kerülne lényegesen többe jár mellé Retain. Valószínűleg ez lesz a végleges viszont a nagy problémám az, hogy nem állok túl jól anyagilag(bölcsész vagyok ;D) és nem tudom h megérné e egy hónapig szedni vagy inkább vegyek 2 doboz hyperdrolt, ami két hónapot jelent. Nem önmagában szedném a fehérje + kreatin kombó az alap. Ez a nagy problémám...

Válaszodat előre is köszönöm!

Szergej

Szia!

Ha ilyen anyagi problémával állunk szemben akkor szerintem is jobban járnál a 2 hónapos Hyperdrol kúrával!

Viszont most halkan megjegyzem, hogy én többre tartom a PCT-t vagy a Superdrol Ng-t...

 8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Január 11. - 22:16:58
Válasz #278
Nem elérhető

Karcsi


Szia Steve!
az lenne a kérdésem,hogy szerinted hány napot kell hagyni egy izomcsoportot pihenni?
jelenleg ez az edzés felosztásom:1nap mell-bicepsz+has minden nap
                                            2nap hát-tricepsz
                                            3nap váll ( igy fejlődik a legjobban, ha egy külön napon nagyon megdolgoztatom)
                                            4nap láb
                                            5nap pihenő, aztán kezdem előröl a négy napos programot.
Ha bármit javasolsz ,hogy változtassak ezen, szivesen venném,azon gondolkodtam már,hogy a vállat a lábbal edzeném egy napon ,ezt a variáciot még nem próbáltam és igy egy nappal kevesebbet pihenének az izmok.
Szóval várom a tanácsodat ?:-/
amit most szedek: no-xplode, cellmass, synta6,
kb 2-3 hét múlva : mellé veszek SuperdrolNG, trumass, folyékony aminó

2008. Január 12. - 14:00:23
Válasz #279
Nem elérhető

Johnnyx


Szia,

Volna egy problémám. Mostanában kisebb emésztési gondjaim vannak (főleg a bélgázok megszaporodásával van a baj). Úgy vettem észre, hogy a fehérjém okozhatja ezt (...... 100% whey pro. prof.). Elképzelhető ez? Tudnál esetleg valami jobb minőségű fehérjét ajánlani amivel nem lesz ilyen gondom?
Előre is köszi.
Szia!

Egyébként legtöbbször a tojásfehérje alapú proteinporoknál fordulhatnak elő problémák a bélgázzal...

A proteinbevitel a legfontosabb, úgyhogy mindenképpen kell proteinporokat is fogyasztani...úgyhogy válassz minőségi, megbízható termékekeket!!!


www.legjobbtaplalekkiegeszitok.hu


 @:-)

Köszi. Azóta kipróbáltam a BSN Dessert-et és azzal minden rendben volt.  /:-)
Egyébként 1-2 héten belül tervezem, hogy indítok egy Nitro-tech  tesztet.
 :-oD
Egyetek zabot!

2008. Január 13. - 18:06:12
Válasz #280
Nem elérhető

axell


Hello Steve!
Mell edzéssel kérnék tanácsokat!?

1.kérdés: jobb és bal oldali mellizmom elég nagy asszimetriát mutat - a bal oldali szélső része ami látványosan le van maradva - mit tehetek ennek érdekében tudom hogy lehet hogy genetikusan így vagyok "teremtve"de nem nyugszom bele ....
halottam valahol az egy oldali edzésről ami jól működik minden testrésznél gondolok itt egykezes oldalemelés stb.....
van olyan gyakorlat hogy egykezes fekvenyomás egyszerre csak az egyik oldalival nyomok....Szerinted ez műkodhet...????
Egyéb hasznos tanács????

2.kérdés: kulcscsontjaim elég rövidek nincs alapból széles vállam ez pedig szoros kapcsolatban lehet a mellizmok eredési tapadási ponjtára így lényegében az egész mellizomzat felépítettségében - "szűk"mellkasom van- hogyan tudnám ezt befolyásolni...széthúzni az egész mellkast nagyobb szélesebb mellkast "csinálni"????

3.kérdés: negatív pados nyomás nekem jobban bejön mint a vízszintes nyomás...ezzel lehet-e szélesíteni a mellkast (gondolok itt a szélső alsó területre mivel ez is elég rosszul áll fejlettségileg) - széles alsó mellizomra mi a jó???

4.kérdés: utolsó is egyben : belső szegycsonti mellizom - hogyan lehetne ezt jól fejleszteni - a szegcsonti részen nem nagyon ered semmiféle izom de hátha el hetetne valahogy kicsit tüntetni ezt az árkot...?????

Már megint sokat kérdeztem de remélem tudsz nekem segíteni ebben is(mivel már mindenhol szétnéztem ez ügyben de nem sok sikererrel)???

 ?:-/  Elöre is köszi!!!!!!

2008. Január 14. - 11:45:47
Válasz #281
Nem elérhető

Gman


Hello!

nekem is van hasonló problémám mint axell sporttársnak...a mell asszimmetria  ˝=/. A "gyakorlatok" topikban már kértem segítséget, de azt nem nagyon olvassa senki sem :-\ , azt hiszem az enyém ott az utolsó bejegyzés...Kérlek olvasd el ott, nem szeretném ide is beírni feleslegesen.
Előre is köszi a válaszod :-){

2008. Január 15. - 22:26:57
Válasz #282
Nem elérhető

Gman


Ja, meg nem tudom ki mennyire olvas velvetet..de ez egy érdekes cikkecske lehet. persze nincs benne semmi konkrét, nameg ez valszeg a szokásos népijesztgetés...de ha már én felnyomtam rajta az agyam, megmutatom nektek is:P

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/01/15/etrend_kiegeszitoktol_kapott_prosztatara

2008. Január 17. - 16:34:23
Válasz #283
Nem elérhető

Yanou


Szia Steve!

Örülök, hogy a nettel kapcsolatos problémáid helyreálltak!
Sajnos lemaradtam a mostani Superdrol NG tesztről, mivel még érződik egy kicsit a karácsonyi utószezon (legalábbis a számítástechnika piac berkein belül még most is van mit a szervizasztalra pakolni, a munkamenet mostanában kezd visszatérni a régi kerékvágásba), így ennek okán nagyon kevésszer jutottam a fórum közelébe a meló miatt...
A stackkel kapcsolatos válaszodat köszönöm, alakítok rajta a tanácsaidnak megfelelően, az indításáig pedig marad a jelenleg is fogyasztott alap kieg kombó, ami áll ON 100% Whey, ISS SVP, valamint az egyik kedves fórumtárs ötlete nyomán általam is bevezetett 2teafilter+2dl forró víz+10g Kreatin+1liter hideg víz+80g dextróz "delivery system"-ből.

Másik topikban már említettem, hogy pár napja átestem egy hasmenéses hányásos megoldáson, jelenleg dolgozok a betegségnek köszönhető súlyvisszaesésem helyrehozásán, ami meglepően jól indult, mivel a betegséget követő második edzésen fekvenyomásban simán hoztam az aznapra betervezett normát mindenféle nehézség nélkül, sőt, egyéni maximumomat is megdöntöttem 10 kilóval! =/+'
Bárcsak sokáig tartana ez a hegynek felmenet és remélem minél később jön a stagnálás... :-/-(-:

A következő teszt indításánál szemfülesebb leszek és remélhetőleg be is tudok majdan kerülni (a naplóm stílusát is a fórumon még nem olvasottra tervezem, hátha sikeret arat)...persze ha szálkásító teszt lesz, akkor átadom a helyem Fastornak!! ;D

Üdvözlettel:
Yanou

2008. Január 18. - 14:03:29
Válasz #284
Nem elérhető

Kris


Szia!

Erdekelne ,hogy mennyire tulajdonitassz jelentoseget a nyujtasnak.
Ha igen akkor minden ismetles utan vagy egy teljes sorozat gyakorlat utan szoktal.

Erdekes modon faj a tricepszem de csak nyakmogott nyomas es lehuzasnal es csak a gyakorlat alatt.
ahogy vege mar nem is erzem.

En annak tudom be  ,hogy nem nyujtom a tricepszemet soha mert nem is tudom hogyan kene.

Jo modszer?

Elore is koszi!