0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok egy 18 éves fiú vagyok elszeretnék kezdeni gyúrni jobban le akarok fogyni mert 115 kiló vagyok segítséget kérnék h hogy kezdjek hozzá szereket is szednék és erősödni is akarnék csak nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá edzés tervet szeretnék kérni és jó tanácsokat annyi h iskolába járok és csak kedd csütörtök és pénteken meg még a hétvégéken tudnék járni edzőterembe előre is köszi a jó tanácsokat
Olvasd el a Sárga kapszulát és értelmezd a leírtakat, benne van minden, ami egy kezdő számára kell, táplálkozás, edzéstervek, stb.
mi a f*szom az a gyúsás? tanulj már meg helyesen írni, mielőtt emberek közé mész..
Idézetet írta: dino - 2013. Január 28. - 09:17:37mi a f*szom az a gyúsás? tanulj már meg helyesen írni, mielőtt emberek közé mész.. Mar megint ez a pozitiv hozzaallas!
Idézetet írta: Fuji - 2013. Január 28. - 19:27:35Idézetet írta: dino - 2013. Január 28. - 09:17:37mi a f*szom az a gyúsás? tanulj már meg helyesen írni, mielőtt emberek közé mész.. Mar megint ez a pozitiv hozzaallas! úgy gondolom, amikor szükséges megtalálom a megfelelő hangnemet mindenkivel, az ilyen jellegű beszólásokat én teljesen poénból írom. az más kérdés, hogy az emberek java része ezt magára veszi, ettől még teljesen nyugodtan alszom. én nem szoktam elnézést kérni mert van egy stílusom. nekem legalább van. ilyen jellegű topikokat nyitni egy fórumon, ahol már csak a szteroid rész pörög pedig pont olyan mint f*sz nélkül b*szni menni
Idézetet írta: dino - 2013. Január 29. - 17:44:38Idézetet írta: Fuji - 2013. Január 28. - 19:27:35Idézetet írta: dino - 2013. Január 28. - 09:17:37mi a f*szom az a gyúsás? tanulj már meg helyesen írni, mielőtt emberek közé mész.. Mar megint ez a pozitiv hozzaallas! úgy gondolom, amikor szükséges megtalálom a megfelelő hangnemet mindenkivel, az ilyen jellegű beszólásokat én teljesen poénból írom. az más kérdés, hogy az emberek java része ezt magára veszi, ettől még teljesen nyugodtan alszom. én nem szoktam elnézést kérni mert van egy stílusom. nekem legalább van. ilyen jellegű topikokat nyitni egy fórumon, ahol már csak a szteroid rész pörög pedig pont olyan mint f*sz nélkül b*szni menni Kezdesz Bunnyra hasonlítani
Idézetet írta: ninja14 - 2013. Január 29. - 20:36:40Idézetet írta: dino - 2013. Január 29. - 17:44:38Idézetet írta: Fuji - 2013. Január 28. - 19:27:35Idézetet írta: dino - 2013. Január 28. - 09:17:37mi a f*szom az a gyúsás? tanulj már meg helyesen írni, mielőtt emberek közé mész.. Mar megint ez a pozitiv hozzaallas! úgy gondolom, amikor szükséges megtalálom a megfelelő hangnemet mindenkivel, az ilyen jellegű beszólásokat én teljesen poénból írom. az más kérdés, hogy az emberek java része ezt magára veszi, ettől még teljesen nyugodtan alszom. én nem szoktam elnézést kérni mert van egy stílusom. nekem legalább van. ilyen jellegű topikokat nyitni egy fórumon, ahol már csak a szteroid rész pörög pedig pont olyan mint f*sz nélkül b*szni menni Kezdesz Bunnyra hasonlítani
Idézetet írta: dino - 2013. Január 29. - 21:08:54Idézetet írta: ninja14 - 2013. Január 29. - 20:36:40Idézetet írta: dino - 2013. Január 29. - 17:44:38Idézetet írta: Fuji - 2013. Január 28. - 19:27:35Idézetet írta: dino - 2013. Január 28. - 09:17:37mi a f*szom az a gyúsás? tanulj már meg helyesen írni, mielőtt emberek közé mész.. Mar megint ez a pozitiv hozzaallas! úgy gondolom, amikor szükséges megtalálom a megfelelő hangnemet mindenkivel, az ilyen jellegű beszólásokat én teljesen poénból írom. az más kérdés, hogy az emberek java része ezt magára veszi, ettől még teljesen nyugodtan alszom. én nem szoktam elnézést kérni mert van egy stílusom. nekem legalább van. ilyen jellegű topikokat nyitni egy fórumon, ahol már csak a szteroid rész pörög pedig pont olyan mint f*sz nélkül b*szni menni Kezdesz Bunnyra hasonlítani én is csak poénból írtam