2024. November 01. - 10:37:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010 Tampa Pro  (Megtekintve 46997 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2010. Július 18. - 11:10:24
Válasz #135
Nem elérhető

Cressler

Én mondok egy első tippet:

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage
Én azt mondom, hogy Pisti simán foghatja Clarencet ugyanis, szerintem sokkal szárazabb lesz nála.
azért inkább maradjunk a realitások talaján..  ***
ez realitás lehet
olvasd el endre kommentjét és gondold át még egyszer..  ****)
Amit leírok azt úgy is gondolom, nem utólag gondolom át.
zsir. ah mersz ra fogadni akkor keress meg privben!  :-}
:-oD :-oD :-oD
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2010. Július 18. - 11:10:52
Válasz #136
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Most hallottam a Juventus Rádióban. Ja és a Hír Tv Híradójában is bemondták a hírt  ;D
Szerintem a delesben is benne lesz... @:-)

Szépen terjed a hír  8-)

2010. Július 18. - 11:12:43
Válasz #137
Nem elérhető

Cressler

Ben Whitenak is bejött a Palumbo féle keto diéta.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2010. Július 18. - 11:46:55
Válasz #138
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Linda is indult?!  :-O
Gratula neki is  @:-)

2010. Július 18. - 11:48:56
Válasz #139
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Gratulálok Pistinek a magyar IFBB nevében!

Hatalmas előrelépés ez a magyar tettépítő sportnak, sajnálom hogy ez csak a kiköltözése után lett lehetséges!
Noémi, Pisti már a profi IFBB tábort erősítik, ez is azt mutatja hogy a továbblépés lehetőségét potenciálisan ez a szövetség hordozza magában! Remélem ezt mások is felismerik, és bekészülnek az őszi vilákupára a K. VB társrendezvényére novemberben. Innen az IFBB Arnold Classic a kvalifikáció, utánna már egy kis lépés az IFBB profi kártya. Véleményem szerint több versenyző is magában hordozza ezt a lehetőséget, potenciát, csak bizonyos EMBEREK vakvágányon tartják őket, és ezáltal ők is magukat! Akikre gondolok és olvassák tudni fogják, hogy igazam van, akkor is ha nem valják be!
A novemberi versenyen bárki indulhat, eddigi hovatartozásától függetlenül, elég utánna az IFBB melett döntenie! A kapuk bárkinek megnyilhatnak, aki elég jó hozzá.

Ha bárkinek kérdése van ezzel kapcsolatban, ne féljen feltenni nekem!

Mint Szövetségi  Kapitánynak, a sportágunk felvirágoztatása a cél, engem nem önös érdekek, sérelmek, rosszindulat vezérel a hazai sportpolitikában, hidjétek el nekem! Alig várom, hogy Újra egy profi gálát láthassatok itthon, magyarokkal! Minden tisztelet Buranits Ildinek aki a korát megelőzve megajándékozott minket ezzel kis hazánkban!

Mégegyszer gratula Pistinek!
Megmutattad, most már irány a Mr O.

2010. Július 18. - 12:41:00
Válasz #140
Nem elérhető

tomasz

Ez nagyon jó hír!Örülök az eredménynek!Gratula Pisti!!Szerény véleményem szerint jobban nézett ki,mint naturál Réjmond,de nem én döntök ugye...
"kisfiam,addig örülj míg gyerek vagy...."(apu,nyugodjék békében!)
....patkány vagyok,de nem féreg,az élet a legjobb méreg....

2010. Július 18. - 12:58:11
Válasz #141
Nem elérhető

Gabe

Engem sem győzött meg José, olyan, mintha maradt volna még az izmok között egy kis víz.
Vastag is, eres is, de mégsem olyan szeparált.
De ha már Johnny is hasonlót írt (mármint, hogy nem az igazi), akkor lehet benne valami.
Pistinek meg a körülmények után nagy gratuláció. :-){
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Július 18. - 13:41:25
Válasz #142
Nem elérhető

IllésNorbi

A lényeg, hogy meg van! Gondolom ennek mindenki örül. Én is. Kifejezetten jó érzés, hogy egy "közülünk" való európai srác ott van ilyen nevek között.
Szakmailag nem tudok ítéletet mondani. Ki volt jobb és ki nem volt jobb. Annyi tény, hogy (szerintem) Pisti volt már jobb is. Látható benne és meg is van benne az a potenciál, ami ide kell. Kívánom neki, hogy a profi élethez/versenyzéshez szükséges "körülményes" dolgok is úgy alakuljanak, hogy "boldoggá" tegyék az eredményeiben...

2010. Július 18. - 14:47:06
Válasz #143
Nem elérhető

IllésNorbi

2010. Július 18. - 15:29:58
Válasz #144
Nem elérhető

endre66

Köszi a képeket Endru!  ;) :-){
Igazán nincs mit.  ;-oo-;  Jól szórakoztam tegnap a verseny alatt. Izgalmasabb 2-3 óra volt, mint a foci vb döntő.  8-)

Tudom, hogy jóformán nincs értelme idehányni a képeket, mert akit érdekel, az megkeresi őket a külföldi honlapokon, de szerintem szerencsésebb, ha ide is kerülnek fel képek, és akkor látjuk, hogy miről is beszélünk.
Ez szerintem korrektebb dolog...van olyan magyar honlap, ahol 1 kép nincs róla... :-X nevetséges cenzúra.

Akárhogy is nézzük, ez TÖRTÉNELEMÍRÁS volt.

mod: és a pontozólapok...

2010. Július 18. - 16:13:25
Válasz #145
Nem elérhető

Szabi

Keresgetem a neten hogy magyar honlapokon nem-e írnak Pisti teljesítményéről a friss hírek rovatba,de áááá

Persze mindenféle szar alakról vannak hírek meg magukat sztárnak mondó egyének.Ők sztárok...

Kíváncsi leszek hol olvassuk majd magyar honlapon először hogy Pisti 2. lett és ezzel elindulhat a Mr.O-n. Valaki már linkelt be egy oldalt de azon kívül semmit nem találtam.

"A jövő testépítője pedig az,aki az általános jó alak,jó kinézet mellett eltér az átlagostól.Valahogy más..."

"A mai bodybuilding több szertartásból tevődik össze: vallás, sport, művészet, és tudomány, összemosva kémiával és a matematikával."

2010. Július 18. - 16:33:51
Válasz #146
Nem elérhető

pókerarc

Meg az elődöntők után leírták,hogy Jose és Tricky az esélyes és még ott van Nathan.Majd az eredmények után leírják,hogy sima Jose győzelem.Gusztustalan mit ne mondjak.Agymosás az ottani srácoknak... :---- Ja és emellett papolnak az őszinteségről :-/]

2010. Július 18. - 18:44:13
Válasz #147
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A híradózás történetében soha nem szerepelt hírkén profi testépítő...Nem semmi   :-O
Ha jobban belegondolok ezzel a sporttal kapcsolatban semmi nem szokott megjelenni. Ez most nem lényeg.

Osztozunk a sikeredben Steve.! További sok sikert   @:-)

2010. Július 18. - 19:14:05
Válasz #148
Nem elérhető

Raymond

2010. Július 18. - 19:14:39
Válasz #149
Nem elérhető

dino

Meg az elődöntők után leírták,hogy Jose és Tricky az esélyes és még ott van Nathan.Majd az eredmények után leírják,hogy sima Jose győzelem.Gusztustalan mit ne mondjak.Agymosás az ottani srácoknak... :---- Ja és emellett papolnak az őszinteségről :-/]
én szóvá is tettem, de moderálták. gáááz..
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!