2024. November 01. - 08:26:45
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010 Tampa Pro  (Megtekintve 46990 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2010. Július 17. - 18:34:29
Válasz #105
Nem elérhető

dino

Egy csomó kép nem jelenik meg  :-\
Visszalapoztam, és én még mindig k_rva sok képet látok... ;D
Lehet nálad lassan tölti be...

nálam nincs gond. // Pistire visszatérve: mindig a genetikailag gyengébb testrészekről vesztünk tömeget. sajna ez köszönhető annak a pár hónap pihenőnek, de nem hinném h gondot okoz neki visszaszerezni.  kell a pihenő a szervezetnek néha  :)
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Július 17. - 18:36:31
Válasz #106
Nem elérhető

endre66

Ezt én is sejtettem (és sztem még le is írtam), hogy most nem lesz csúcs-szuper-über-all time-brutál, de azért NAGYON tisztességes a forma így is. Csak kíváncsi voltam az indoklásodra Zs, hogy miben látod a hibá(ka)t... ;)

Nem vagyok én közszolgálat, csak sportkedvelő. Ha nem tetszik a képbeszúrogatásom, ne szólj be, hanem, do it yourself:   ))=/
http://www.musculardevelopment.com/browse/index.php?mode=contest&eventcode=1397   és
rxmuscle.com
Hálátlan népség.  :-p  

2010. Július 17. - 18:37:16
Válasz #107
Nem elérhető

atleeta

Egy csomó kép nem jelenik meg  :-\
Visszalapoztam, és én még mindig k_rva sok képet látok... ;D
Lehet nálad lassan tölti be...

curry, troy, meg bautista képei közül egy se jelenik meg csak egy X a kép helyén, na de biztos a hiba az én készülékemben van.

mod: kösz ;D
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2010. Július 17. - 18:38:20
Válasz #108
Nem elérhető

endre66

nálam nincs gond. // Pistire visszatérve: mindig a genetikailag gyengébb testrészekről vesztünk tömeget. sajna ez köszönhető annak a pár hónap pihenőnek, de nem hinném h gondot okoz neki visszaszerezni.  kell a pihenő a szervezetnek néha  :)
Köszönöm.  :-} Ebből is látszik, hogy atleeta meg Sztereó má' elköltötte a lét koxporokra, normális netre meg nem maradt.  ))=/   ;D

2010. Július 17. - 18:43:37
Válasz #109
Nem elérhető

endre66

2010. Július 17. - 19:03:26
Válasz #110
Nem elérhető

endre66

2010. Július 17. - 19:09:31
Válasz #111
Nem elérhető

endre66

Nah, talán ez a 3 lemaradt a 202-ből...

2010. Július 17. - 19:16:25
Válasz #112
Nem elérhető

endre66

Ben White - OPEN

Troy Alves - OPEN

Hidetada Yamagishi - OPEN

2010. Július 17. - 20:00:54
Válasz #113
Nem elérhető

dino

brandon curry eltalálta a formát kicsit  :o
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Július 17. - 20:07:34
Válasz #114
Nem elérhető

NM

2010. Július 18. - 00:02:36
Válasz #115
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Shawn Ray szerint a 202-es hármasfogat: Jose Raymond,Tricky Jackson,Steve Namat@:-)

2010. Július 18. - 00:27:27
Válasz #116
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Én Sztereoval értek egyet..És egyik szemem sír,a másik nevet...A 202 mezőnyben úgy mint a múltkor,nem látok tökéletes kondíciót..
Azt hiszem itt az országban rajtam kívül kevesen szurkolnak úgy a Pistinek ahogy én,hogy elérje a Top 3-at..Legyek megkövezve és akkor is ellent mondok Palumboéknak és a Pistinek is jó kell hogy legyen az hogy valaki ne elfogultan nyilatkozzon róla,mint ahogy teszik itt (is) sokan.
Ez a forma nem az eddigi legjobb Tőle...Remélem a 3 hét múlva megrendezésre kerülő versenyen élesebbet mutat majd.Tényleg nagy dolog hogy felkészült és az amit és ahogy tett az utóbbi évben,de itt még nincs kész 1-2 dolog...
Szerintem ha olvassa ezt itt Pisti egyetért velem abban,hogy bár most megérdemli ebben a mezőnyben a TOP3-at(talán 2.helyet),de ezt Ő sem így szerette volna,hanem egy ütős versenyen felrobbantani egy eszméletlen cizellált kiszáradt formát,megfelelő teltséggel összhangba hozva a meglévő jó arányaival és jó póztudásával befűszerezve.
Természetesen szurkolok neki hogy elérje azt amit szeretne,mert amit és ahogy csinálja azt a legmesszemenőbbik jól és ügyesen csinálja...
Szurkolok neki továbbra is hogy kapja el azt a fonalat és robbantsa fel azt a definíciót /:-)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2010. Július 18. - 00:28:20
Válasz #117
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Magának mi a meglátása B.Gergő ? ***)))
                                                     (MICIMACKÓ)

2010. Július 18. - 00:40:48
Válasz #118
Nem elérhető

B Gergő 86

Hát..én is néztem a képeket. Jobb a forma mint a legutolsó versenyén, amikor ha jól emlékszem megverte a Trickyt.
Az, hogy ez évben elindult egy jó húzás volt, hisz nem esett ki a vérkeringésből és a köztudatban maradt. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen "székhely-áthelyezés" rányomja a fizikumra a bélyeget, és az, amikor az ember nem tudja odatenni magát 100%-osan, ahogyan ő sem tudta a kint létének az első jópár hónapjában.
Így hát, lehet hogy a fizikumában visszalépett Pisti, de a karrierében mégis nagyot lépett előre..és ez az ami számít.

Nekem a csúcs-fazon az a bizonyos 6. hely Tampában(talán2éve?), de még az is lehetne majd jobb, nagyobb, szárazabb.
A mostani nem a legjobb, de reméljük elég lesz a top3-ba kerüléshez, és akkor év végére Vegasra össze tudja szedni magát és a legjobb Pistit láthatjuk majd.
Remélem így lesz és hoz egy olyan kondíciót, amit már régóta kellene.

Hajrá!

2010. Július 18. - 00:52:35
Válasz #119
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Nos igen.Ez a lényeg a profi sportban...Ha megérkezik nő az ázsió...Onnan lehet tovább lépegetni...Teljesen ok ez..
                                                     (MICIMACKÓ)