2024. November 01. - 06:32:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010 Tampa Pro  (Megtekintve 46980 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2010. Július 13. - 20:12:13
Válasz #60
Nem elérhető

dino

Én mondok egy első tippet:

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage
Én azt mondom, hogy Pisti simán foghatja Clarencet ugyanis, szerintem sokkal szárazabb lesz nála.
azért inkább maradjunk a realitások talaján..  ***
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Július 13. - 20:25:43
Válasz #61
Nem elérhető

endre66

Ahogy Dino mondja... 

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy Pityu hónapokon keresztül kényszerpályán volt, fogalmazzunk így. Elég komoly tömeg leugrott róla (főleg karban szembeötlő) sajnos.  :-\ Írta is valahol, hogy annyira nem lesz gondja a súlyhatárral, hogy (már nem emlékszem pontosan, de kb) 86 kg körülre várja magát.

Kétség nem fűződik hozzá, hogy jó formában lesz, és szurkolok neki, hogy a kondíciJÓ legyen  @:-), de olyanokkal fog színpadra állni, akik megszakítás nélkül tudtak kokszolni készülni (akinek minimális affinitása van a témához, annak elég csak egyetlen pillantást vetnie pl Raymond képeire, de ahogy néztem ez a francia Szavázs tag sem lesz piskóta).

Nagyon nagy kérdés, hogy egymás mellett mit mutatnak majd a 202-esek...Lehet, hogy ez a kategória a kondícióról szól inkább, mint a tömegről, de nem hiszem, hogy 3-4-5 kg mínusz bárkinek is előnyére válna.  :-\

2010. Július 13. - 20:47:33
Válasz #62
Nem elérhető

endre66

Ez a Daryl Stafford az 1959-es születésű feka manus?  8-)

1984 óta versenyez...én akkor még meg sem születtem.  >:D

A francia Frederic-kel pedig már találkozott Pisti 2007-ben, Montreálban, mikor is 5 hellyel előtte végzett a csigazabáló, ugyanis Steve 12., Frederic pedig 7. lett.
Aztán 2008-ban azon az Europa Super Shown, ahol Flex "Gáspár" Lewis győzedelmeskedett, Frederic egy 6. helyet csípett meg, Pisti megint 5 hellyel mögötte végzett, 11.-nek.

2010. Július 13. - 23:22:21
Válasz #63
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
De kishitűek vagytok!!!  8-)

Merj nagyot álmodni!!!  ;)

2010. Július 14. - 09:59:57
Válasz #64
Nem elérhető

endre66

2010. Július 14. - 12:53:12
Válasz #65
Nem elérhető

Yeti

:violinplay3:

Nagyon masszív!  :-)! Viszon egy "kicsit" véknyabb csípővel jobban mutatna.
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2010. Július 14. - 21:54:56
Válasz #66
Nem elérhető

George

Az a váll-kar összkép nagyon beteg :-){ És mindezt csak 121 kg-val :o

2010. Július 14. - 22:53:53
Válasz #67
Nem elérhető

Cressler

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage
Én azt mondom, hogy Pisti simán foghatja Clarencet ugyanis, szerintem sokkal szárazabb lesz nála.
ez realitás lehet
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2010. Július 15. - 02:57:44
Válasz #68
Nem elérhető

dino

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage
ez realitás lehet
olvasd el endre kommentjét és gondold át még egyszer..  ****)
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Július 15. - 10:45:03
Válasz #69
Nem elérhető

50hideg

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage

Bár nem láttuk még profi színpadon, de én nem biztos, hogy kiraknám a top5-ből ezt a Brandon fiút..

2010. Július 15. - 12:11:42
Válasz #70
Nem elérhető

dino

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage

Bár nem láttuk még profi színpadon, de én nem biztos, hogy kiraknám a top5-ből ezt a Brandon fiút..
Ha eltalálja a fazont nagyon jó lehet! Bautistánál pl esztétikusabb (szerintem).

2010. Július 15. - 14:18:58
Válasz #71
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Open:

1. Hide
2. Bautista
3. Alves
4. Darrem
5. Ben White

202

1. Jose Raymond
2. Clarence De Vis
3. Németh István
4. Tricky Jackson
5. Frederic Sauvage

Brandon elcseszi a ch töltést. Vizes marad és a bőre vastagnak fog látszani. :-} ;D

...pedig Dani,istenemre mondom leírtam neki ahogy te (meg énis) is csináltad. Falra hányt borsó.  :D Mostmár vessen magára.

2010. Július 15. - 14:26:06
Válasz #72
Nem elérhető

Joel

Tudja valaki hogy mikor lessz pontosan?És lessz-e élő közvetités valahol? ????... ????... ????...
Train Hard!
Blood And Guts

2010. Július 16. - 05:34:52
Válasz #73
Nem elérhető

endre66

@:-)    @:-)    @:-)    @:-)   @:-)

2010. Július 16. - 06:45:21
Válasz #74
Nem elérhető

endre66

Megjelent egy 5 héttel ezelőtt készült interjú Pitstivel a BodyBuilding.com-om: http://www.bodybuilding.com/fun/tampa-pro-202-class-interview-with-bodybuilder-steve-namat.htm

Hogy őszinte legyek, ha Pista ellenfele lennék a színpadon, nagyon örültem volna annak, amiken keresztül ment a közelmúltban, mármint, hogy 7 hónapig egyáltalán nem tudott a testépítésre koncentrálni. Nem rosszindulatból, hanem mert az Olympiára jutás és komolyabb szponzortámogatások forognak kockán ilyenkor... O0 

(Többek között lenyilatkozta, hogy várhatóan kb 190 font lesz a versenyen, ami durván 86 kg.)

Viszont, ha megpróbáljuk távlatilag szemlélni az eseményeket, nagyon jó kis marketinget lehet erre felépíteni. Afféle, a 3 fiúgyermek közül a legkisebb elment szerencsét próbálni sztori... :D 

Én így is, úgy is neki szurkolok a mezőnyből, de így, hogy mögötte van ez a kicsit "vihar-verte kutya" effektus, szerintem több embernek lehet szimpatikus.

José Raymondot szerintem a hát pózokban fogja egyértelműen felülmúlni, de hamarosan meglátjuk, hogy mire megy az "ex-naturál-king"  !+"% Raymond fivér ellen.  :--: