Gratulálok Pistinek a magyar IFBB nevében!
Hatalmas előrelépés ez a magyar tettépítő sportnak, sajnálom hogy ez csak a kiköltözése után lett lehetséges!
Noémi, Pisti már a profi IFBB tábort erősítik, ez is azt mutatja hogy a továbblépés lehetőségét potenciálisan ez a szövetség hordozza magában! Remélem ezt mások is felismerik, és bekészülnek az őszi vilákupára a K. VB társrendezvényére novemberben. Innen az IFBB Arnold Classic a kvalifikáció, utánna már egy kis lépés az IFBB profi kártya. Véleményem szerint több versenyző is magában hordozza ezt a lehetőséget, potenciát, csak bizonyos EMBEREK vakvágányon tartják őket, és ezáltal ők is magukat! Akikre gondolok és olvassák tudni fogják, hogy igazam van, akkor is ha nem valják be!
A novemberi versenyen bárki indulhat, eddigi hovatartozásától függetlenül, elég utánna az IFBB melett döntenie! A kapuk bárkinek megnyilhatnak, aki elég jó hozzá.
Ha bárkinek kérdése van ezzel kapcsolatban, ne féljen feltenni nekem!
Mint Szövetségi Kapitánynak, a sportágunk felvirágoztatása a cél, engem nem önös érdekek, sérelmek, rosszindulat vezérel a hazai sportpolitikában, hidjétek el nekem! Alig várom, hogy Újra egy profi gálát láthassatok itthon, magyarokkal! Minden tisztelet Buranits Ildinek aki a korát megelőzve megajándékozott minket ezzel kis hazánkban!
Mégegyszer gratula Pistinek!
Megmutattad, most már irány a Mr O.