"g4p..Nekem ezeket nem veszi be a nyomrom, valakinek igen."
Teljesen megértelek!
Amit nem vesz be a gyomrom, messze elkerülöm, nem foglalkozom vele.
Te viszont nagyon ütöd a vasat.
Igen, jogos.. Jackó nem épp jó példa..de te kis agyacskádban az sem fordult meg, hogy peren kivül miért állapodtak meg???Ha nekem semmi saram, akkor nyugodtan megyek a biróságra, és nincs peren kivüli egyeszség..."
A perek arról sóltak menyit húzzanak le Jacksonról.
Meg adta nekik amit akartak.
Ha az igazságért harcóltak volna a szülők, akkor semilyen pénzt nem fogadtak volna el, hiszen egy kislányról van szó.
Ha az én gyermekem megrontanák én nem fogadnék el pénzt, én a vérét akarnám látni az embernek.
DE ezek szerint a szülök felfogása hogy a lányuk teste megvehető, és el is adták.
Szerintem nem eről van szó.
Meg van a pénz, megnyugodtak.
Persze Ez is csak egy elmélet.
Egyáltalán nem akartalak megalázni, sőt!!! Ha be is tettem egy képet rólad (AMIT TÖRÖLTEK) nem azért tettem, mert alázni akarlak. Ha olvasod, már pedig olvasod a hozzászólásokat, és ÉN INTELLIGENS pasinak tartalak, akkor láthatod, hogy kiállok melletted. Engem nem zavar, hogy megmutattad a kékerest, mint ahogy megmutatta pl. KaiL.Green is. Meg hát de sokan is, akik most kussolnak róla, pedig felvállalhatánk, igen én is megmutattam. Ettől nem döl össze a világ, ettől Te sem lettél rossz ember. Én azt figyelem, hogy mit teszel le a bodys nagyasztalra!!! Ugye vetted a lapot.