Itt a fórumon többek előtt is nyílt titok, hogy a jelenlegi IFBB pro versenyzők közül Phil Heath a kedvencem...
Évről évre hihetetlenül fejlődik, valóban "tehetséges" egyéniség, aki véleményem szerint Jay Cutler után a leginkább alkalmas személy a testépítés nagykövetének szerepére a nagyvilágban...
Bevallom, én arra számítottam, hogy az idei versenyen Phil-t fogják megkoronázni és ezzel elkezdődik az uralkodása...
Nem így történt, Jay történelmet írt (amit teljesen jogosan megérdemelt, ezt senki sem vitathatja), Phil pedig az 5. helyre szorult...
A pénteki előzsűrizésen lapos volt, szombatra már jelentősen javult a forma, de ekkor már késő volt... A tavalyi 3. helyezett 5. lett...
Mi történt? Ami Steve-el is megesett, és ami bármelyik versenyzővel megtörténhet...
Sok külföldi fórumon persze elkezdődött a szokásos, "tavaly jobb formát vitt színpadra, idén nem fejlődött semmit, a lába is csak gyengült" stb-stb. ...
Én nem így látom... A lába most nekem is gyengébbnek tűnt, pláne Cutler-Greene-Warren "lépegetői" mellett, de fejlődött a srác az elmúlt 1 év alatt is, mégpedig nem keveset...
És az előzetes hírek szerint indul a 2010-es Arnold Classic-on is, úgyhogy a fejlődés nem állhat meg...
De lényeg a lényeg...
Jöjjön néhány összehasonlító kép 2008 Mr. Olympia
versus 2009 Mr. Olympia, illetve 2009 Mr. Olympia elődönő
versus 2009 Mr. Olympia döntő Phil Heath vonatkozásában...