Szia Laci! Mi újság van az Ausztria kupa óta? Gondolom kissé el vagy szontyolodva, de azért ne ess túl mély depresszióba. Mi ugyanúgy tisztelünk, becsülünk hiába lettél "CSAK" 3. Ez a verseny most nem jött össze, úgy ahogy akartuk, de van ilyen. Idén rengeteg versenyed volt már, (ahol nem keveset bizonyítottál) és lehet, hogy egy kis pihenésre volna szükséged (bár a verseny előtti formáid nem mutattak fáradtságot). Szernitem a túlfogyasztás volt a baj, több van benned, mint 90kg. Legközelebb ne akarj a kategóriádba beleférni, mert a BADIZÁS (pistinek és brian-nek) szeritem egy progresszív dolog és mindig feljebb lépünk 1-1 lépcsővel. Azt már megmutattad, hogy mit tudsz -90-ben, most azt kellett volna látnunk hogy +90-ben milyen vagy. Biztos nem értél volna el akkora sikert díjazás szempontjából, de sokkal látványosabb lettél volna és ami a legfontosabb, hogy ÖNMAGADHOZ KÉPEST sokkal eredményesebb. Aztán jövőre már a +90-et megnyerted volna és rá egy fél évvel még feljebb kerülsz. Gondolom a hirtelen jött népszerűség és érdeklődés is hatással volt döntésedre (hogy -90-be férj bele), mert tudtad, hogy itt biztos a siker és nem okozol csalódást a rajongóidnak. NEM OKOZTÁL, de be kellett volna látnod, hogy már túlléptél ezen a szinten és többet tudsz kihozni magadból. (miattunk ne fogd vissza magad!) Nem tudom, hogy idén tervezel-e még versenyt, de ha nem, akkor szabáld tele magad a kedvenc kajáiddal, hagyd egy kicsit pihenni a tested és a lelked, szívd jól fel magad motívációval és jövőre BASSZÁL ODA NEKI!!! Szombaton találkozunk Debrecenben, addig is jó pihenést és reset-eld le az agyad valamivel
. (apropó, hánytól lesz a pump and run?)
(u.i.: A kategóriákkal nem vok tisztában a szövegben jelképes a -90 és a +90.)